More

  De kanalen van NBC Universal blijven op YouTube TV |

  Array

  Het YouTube/NBC-drama is officieel voorbij. Na het bereiken van een tijdelijke deal om NBC Universal-kanalen op YouTube TV te houden, hebben de bedrijven hun ondanks zaterdagmiddag officieel opgelost. “We zijn verheugd om te delen dat we een deal hebben bereikt om het volledige NBCUniversal-portfolio van kanalen te blijven voeren”, schreef YouTube op zijn blog. “Dat betekent dat je de toegang tot hun kanalen niet verliest, en YouTube TV zal 85+ netwerken blijven aanbieden voor $ 64,99. We waarderen de bereidheid van NBCUniversal om naar een overeenkomst te werken, en we waarderen ook je geduld terwijl we met hen onderhandelden over namens u.”

  Geschillen tussen netwerken en kabelaanbieders (of internet-tv-diensten zoals YouTube) zijn niet ongewoon, maar een paar dingen maakten deze specifieke ruzie opmerkelijk. Om te beginnen zou YouTube TV 14 kanalen hebben verloren, waaronder grote zoals NBC, USA Network, Golf Channel, Bravo, CNBC en Telemundo. Vanwege het bereik van NBC Universal zou het een grote klap zijn geweest voor YouTube TV.

  Het was zo’n potentieel probleem voor YouTube TV dat de service zei dat het de prijs met $ 10 per maand zou verlagen als het geen deal kon sluiten met NBC Universal. Gelukkig voor YouTube TV-klanten verandert er niets, althans voorlopig. Het heeft zijn ruzie met NBC bijgelegd, maar er is altijd een ander conglomeraat van netwerken waarmee YouTube waarschijnlijk binnenkort zal moeten onderhandelen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]