More

  De Beats Studio Buds zijn nu te koop voor $ 125 op Amazon |

  Array

  Naast een enorme AirPods-uitverkoop vandaag, hebben de nieuwe Studio Buds van Beats een nieuwe recordprijs bereikt op Amazon. De online winkel heeft de draadloze oordopjes voor $ 125, of $ 25 korting op hun normale prijs en $ 5 minder dan hun vorige dieptepunt. Alle drie de kleuren zijn in de aanbieding, dus je kunt kiezen uit zwart, rood of wit en dezelfde korting krijgen.

  Koop Beats Studio Buds bij Amazon – $ 125

  Beats heeft eindelijk de formule bedacht om een ​​paar draadloze oordopjes die de massa moeten behagen. De Studio Buds maakten genoeg indruk op ons om ze een score van 84 te geven, en we beschouwen ze als de beste Beats-oordopjes voor de meeste mensen. Ze hebben een klein, comfortabel ontwerp met IPX4-waterbestendigheid, waardoor ze goede metgezellen zijn tijdens trainingen. De geluidskwaliteit is goed met (niet verwonderlijk) krachtige bas, en ze ondersteunen ook Apple’s Spatial Audio-functie. Actieve ruisonderdrukking is ook goed en het maakt gebruik van adaptieve versterkingsregeling om in realtime aan te passen op basis van de geluiden in uw omgeving. Hoewel ANC-gebruik de levensduur van de batterij beïnvloedt, zou je vijf tot acht uur moeten kunnen gebruiken op een enkele lading.

  Omdat het technisch gezien Apple-oordopjes zijn, hebben de Beats Studio Buds de H1-chip erin, waardoor ze om gemakkelijk te koppelen en te schakelen tussen Apple-apparaten. Maar Android-gebruikers kunnen ook wat van dat gemak krijgen nu de Studio Buds Fast Pair ondersteunen, een functie waarmee Android-apparaten de knoppen snel kunnen herkennen tijdens de eerste installatie. De oordopjes werken ook met Find My Device op Android, dus je kunt altijd hun laatst bekende locatie zien.

  Er zijn echter een paar nadelen aan de Studio Buds. Hun hoesje ondersteunt met name geen draadloos opladen en ze hebben geen ingebouwde volumeregelaars of geluidsaanpassingen. Beats-fans zullen deze tekortkomingen echter waarschijnlijk over het hoofd zien om een ​​aantrekkelijk, betrouwbaar paar draadloze oordopjes te krijgen met een geluidsprofiel waar ze zeker van zullen genieten.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]