More

  Apple is naar verluidt op schema om dit najaar zijn nieuwe MacBook Pro uit te brengen |

  Array

  Apple heeft de iPhone, iPad en Apple Watch al bijgewerkt voor de feestdagen, maar we wachten nog steeds op een update voor de Mac-reeks. Er zijn veel geruchten geweest over een volledig opnieuw ontworpen MacBook Pro die dit najaar uitkomt, en de betrouwbare Mark Gurman van Bloomberg meldde in zijn Power On-nieuwsbrief dat een M1X-aangedreven MacBook Pro “binnen een maand” zal aankomen. Apple heeft meestal Mac-evenementen gehouden in oktober of begin november; de eerste op M1 gebaseerde Macs werden begin november vorig jaar aangekondigd.

  Zoals opgemerkt door 9to5Mac, voorspelt Gurman dat er twee M1X-varianten zullen zijn, beide 10-coreprocessors met acht high-performance cores en twee efficiëntie kernen. Het verschil tussen de twee chips zit in de grafische afdeling – Apple biedt mogelijk een M1X aan met 16 of 32 grafische kernen. Wat betreft de andere Macs van Apple, zegt Gurman dat het bedrijf werkt aan een high-performance chip voor een toekomstige Mac Pro, en een M2 voor de MacBook Air, iMac en goedkopere MacBook Pro-modellen.

  Geruchten deden het hele jaar de ronde over Apple’s volgende MacBook Pro-revisie; het eerste 13-inch M1-model dat afgelopen herfst werd uitgebracht, was in wezen identiek aan het model dat het verving, afgezien van de Apple Silicon erin. En Apple’s 16-inch MacBook Pro is niet bijgewerkt sinds de release eind 2019, dus de hele line-up is aan een opfrisbeurt toe.

  Mogelijke veranderingen zijn onder meer nieuwe 14- en 16-inch modellen met een opnieuw ontworpen behuizing die meer poorten terugbrengt, zoals HDMI en een SD-kaartsleuf. Het kan ook een MagSafe-achtige oplaadpoort terugbrengen, en Apple zal naar verwachting de Touch Bar laten vallen, die voor het eerst werd geïntroduceerd met de 2016 MacBook Pro-revisie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]