More

  AirPods Pro zakt terug naar $ 179 op Amazon |

  Array

  Amazon heeft momenteel een enorme uitverkoop op AirPods, met kortingen tot 35 procent op sommige modellen. Van belang zijn de AirPods Pro, de best klinkende oordopjes van Apple, die teruggaan tot $ 179. Dat is $ 70 korting op hun normale prijs en slechts $ 10 meer dan het laagterecord dat we vorig jaar zagen tijdens het kerstinkopenseizoen. Ook afgeprijsd zijn AirPods met de draadloze oplaadcase, die een historisch dieptepunt van $ 129 hebben, en AirPods met de standaardcase, die te koop zijn voor $ 109. Amazon beweert dat dit verkopen voor “beperkte tijd” zijn, dus het is onduidelijk of deze kortingen na vandaag beschikbaar zullen zijn.

  Koop AirPods Pro bij Amazon – $ 179 Koop AirPods (draadloos oplaadetui) bij Amazon – $ 129 Koop AirPods (standaard geval) bij Amazon – $ 109

  Hoewel we dachten dat we tijdens Apple’s evenement vorige maand over nieuwe AirPods zouden horen, heeft de techgigant niets nieuws op die afdeling aangekondigd. Dat betekent dat al deze modellen op dit moment een paar jaar oud zijn, maar ze blijven enkele van de beste echte draadloze oordopjes die je kunt krijgen als je binnen het Apple-ecosysteem leeft. AirPods Pro heeft van ons een score van 87 gekregen voor hun verbeterde geluidskwaliteit, beter passend ontwerp met IPX4-waterbestendigheid en handige functies zoals handsfree Siri-toegang. Het zijn verreweg de best klinkende Apple-oordopjes die je kunt krijgen, en ze doen goed werk door omgevingsgeluiden te blokkeren met actieve ruisonderdrukking en Transparantiemodus.

  Gewone AirPods zijn beter voor degenen die het al leuk vonden de pasvorm van Apple’s EarPods, die vroeger bij elke nieuwe iPhone werden geleverd. Ze hebben een fatsoenlijk geluid en een goed draadloos bereik, plus een solide batterijduur van vijf uur. Maar wat elk paar AirPods onderscheidt, is hun snelle koppeling en schakelen tussen Apple-apparaten. Dankzij de H1-chip aan de binnenkant kunnen ze herkennen welk apparaat je actief gebruikt en ernaar overschakelen, zodat je van een telefoontje op je iPhone naar muziek kunt luisteren vanaf je Mac.

  Behalve de AirPods Pro, de kicker in de verkoop van Amazon is de draadloze oplaadcassette – ze kostten oorspronkelijk $ 199, maar schommelen al maanden rond $ 159. De laatste keer dat we ze dicht bij dit dieptepunt van $ 129 zagen, was begin augustus. En dat betekent dat je slechts $ 20 extra betaalt voor de draadloze oplaadcase, wat een geweldige deal is.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]