More

  Upgrade je uiterlijk op de camera met deze professionele verlichtingsbalk |

  Array

  Virtuele vergaderingen zijn er om te blijven, of we dat nu leuk vinden of niet. Hoewel de gemaksfactor niet kan worden ontkend, vereist het werken op afstand of het volgen van lessen op afstand een ander soort inspanning. Een goede opstelling is bijvoorbeeld cruciaal: een goede koptelefoon, een heldere microfoon en een fatsoenlijke achtergrond (bij voorkeur een zonder huisgenoten of familieleden die cameo’s maken) zijn allemaal belangrijke componenten van onze WFH of scholingspraktijken.

  Er zijn een een aantal manieren om de LiteBar te positioneren met het meegeleverde magnetische ministatief. Voor het beste resultaat zet je de balk horizontaal op het statief recht boven je scherm. Of u kunt de statiefstandaards gebruiken om het licht tussen uw desktopscherm en uw toetsenbord te plaatsen. De flatterende lichtbundel fleurt je gezicht onmiddellijk op, waar je ook bent (of hoe lang je je die ochtend hebt voorbereid).

  Je krijgt in wezen dezelfde sterrenbehandeling die beroemdheden en nieuwslezers krijgen wanneer ze staan ​​voor de camera, wat betekent dat het moeilijk zal zijn om terug te gaan naar elke oude verlichting als je videoconferenties houdt. Dat is geen probleem, want de LiteBar is perfect voor thuis en onderweg; je kunt de draagbare lamp gemakkelijk meenemen in het meegeleverde zakje met rits, zodat je hem gemakkelijk in de bibliotheek of op kantoor kunt opstellen.

  Zet je beste gezicht naar voren tijdens elke video-oproep of les. Koop de CameraReady Single LiteBar Kit voor $ 70, of 22 procent korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]