More

  YouTube TV en NBCUniversal stemmen in met tijdelijke verlenging om black-out van kanalen te voorkomen |

  Array

  Nadat YouTube TV en NBCUniversal eerder deze week in de publiciteit kwamen, hebben ze overeenstemming bereikt over een ‘kortetermijn’-overeenkomst voor de streamingdienst om de inhoud van de omroep te blijven uitzenden. Met de extensie zullen YouTube TV-abonnees de toegang tot meer dan een dozijn kanalen, waaronder NBC, Bravo en de Golf Channel, niet verliezen, terwijl de bedrijven proberen te onderhandelen over een pact voor de langere termijn.

  “NBCUniversal en YouTube TV heeft ingestemd met een korte verlenging terwijl partijen in gesprek blijven”, zegt een woordvoerder van NBCUniversal tegen Variety. “NBCUniversal wordt vanavond om middernacht niet uit op YouTube TV.”

  Toen het geschil voor het eerst openbaar werd, zei YouTube dat het de maandelijkse prijs van zijn service van $ 65 naar $ 55 per maand zou verlagen als abonnees de toegang zouden verliezen naar NBCU-inhoud. Het is momenteel onduidelijk hoe lang de huidige extensie zal duren. Wat de kern van het meningsverschil lijkt te zijn, is hoeveel YouTube moet betalen voor inhoud van de omroeporganisatie.

  “Voor de duur van onze overeenkomst streeft YouTube TV naar dezelfde tarieven als voor diensten van vergelijkbare grootte krijgen van NBCU, zodat we YouTube TV kunnen blijven aanbieden aan leden tegen een concurrerende en eerlijke prijs”, zei de dienst van Google aan het begin van de week. Een woordvoerder van YouTube vertelde ook dat Variety NBCU het bedrijf had gevraagd Peacock Premium te bundelen met zijn tv-service, een eis waarvan ze zeiden dat ze klanten in feite dubbel zouden betalen voor dezelfde inhoud.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]