More

  Toyota’s driewielige ‘C+walk’ gaat verder waar Segway was gebleven |

  Array

  Maak kennis met de Toyota C+walk. Het is een nieuwe driewielige elektrische scooter van de Japanse autofabrikant, ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit te helpen. Hoewel hij enkele visuele kenmerken deelt met elektrische voertuigen op batterijen, zoals de Bird Three en Segway PT, is zijn meest nabije voorganger de Concept-i Walk die Toyota in 2017 liet zien.

  Toyota

  Met een verwijderbare lithium-ionbatterij kan de C+walk ongeveer acht en een halve mijl afleggen op een enkele lading, waarna hij ongeveer twee uur nodig heeft om op te laden vanaf nul te vol. Het kan reizen met een maximale snelheid van iets meer dan zes mijl per uur, hoewel het mogelijk is om het terug te brengen tot één mijl per uur. Enkele van de meer handige functies van de C+walk zijn een systeem om obstakels te vermijden. Hij piept wanneer hij iets op je pad detecteert en vertraagt ​​het voertuig als er een aanrijding dreigt.

  In eerste instantie stelt de autofabrikant zich voor dat de scooter oudere werknemers helpt om door grote faciliteiten zoals magazijnen, fabrieken en luchthaventerminals te reizen. Het bedrijf hoopt dat de Japanse overheid de C+walk in de toekomst zal certificeren voor gebruik op de openbare weg. Toyota-dealers in Japan starten begin volgende maand met het verkopen en leasen van de scooter. Het begint bij ¥ 341.000, of iets minder dan $ 3.100 met de huidige wisselkoers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]