More

  Nieuwe FCC-regels kunnen telefoonbedrijven dwingen om robocalls naar 911 callcenters te blokkeren |

  Array

  In 2012 gaf het Congres de Federal Communications Commission (FCC) opdracht om een ​​speciaal bel-me-niet-register op te zetten om 911-callcenters te beschermen tegen robocalls. Het systeem is nooit geïmplementeerd, deels vanwege veiligheidsproblemen die naar voren kwamen toen de FCC en de Federal Trade Commission (FTC) de haalbaarheid van het idee begonnen te onderzoeken. Er was met name een zorg dat een slechte acteur het register zou kunnen gebruiken om een ​​callcenter te overspoelen met geautomatiseerde oproepen en daardoor te voorkomen dat ze mensen in nood helpen.

  Snel vooruit naar het heden en de FCC zegt dat het heeft een beter idee over hoe het doel te bereiken dat het door het Congres is toegewezen. Donderdag stelde het bureau nieuwe regels voor die telefoonmaatschappijen zouden verplichten om robocalls naar die faciliteiten te blokkeren. Zoals waarnemend FCC-voorzitter Jessica Rosenworcel opmerkt, is het voordeel van deze aanpak dat de toegang tot het bel-me-niet-register wordt beperkt tot een selecte groep geverifieerde telefoonmaatschappijen en providers. En door de toegang tot die lijst te beperken, kunnen de FCC en FTC betere waarborgen invoeren om deze te beschermen. Met de beslissing van vandaag is de FCC nog niet klaar om dat systeem te implementeren, maar wat ze wel van plan is te doen, is feedback verzamelen voordat ze verder gaan. “We geloven dat dit een veelbelovende aanpak is, maar we willen dit goed doen”, zei Rosenworcel.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]