More

  Firefox op Android vult binnenkort automatisch aanmeldingen voor al uw apps |

  Array

  Mozilla’s Firefox introduceert een aantal nieuwe functies die het gemakkelijker en veiliger maken om in te loggen bij apps op Android, die overeenkomen met enkele van de functies die beschikbaar zijn via Google Chrome. De update geeft je de mogelijkheid om wachtwoorden voor Android-apps op te slaan en automatisch in te vullen met Firefox, of ze te ontgrendelen met je gezicht of vingerafdrukken.

  Firefox heeft al een Lockbox voor het opslaan van inloggegevens, maar toegang tot sites of apps is nooit was net zo eenvoudig als het is met Google’s Chrome. Met de update kunt u, wanneer u een app op uw Android-apparaat maakt, een nieuw wachtwoord toevoegen en dit rechtstreeks in de Firefox-browser opslaan. Het wordt dan zowel op mobiel als op desktop opgeslagen.

  Vanaf daar kun je elk wachtwoord dat je in de browser hebt opgeslagen automatisch invullen om in te loggen op een online account zoals je Twitter- of Instagram-app… nee moet een webpagina openen”, schreef het Firefox-team. Als u meerdere apparaten heeft, kunt u uw Firefox-account gebruiken om wachtwoorden op al deze apparaten te synchroniseren. Firefox introduceert ook biometrische beveiliging, waardoor je toegang krijgt tot accounts met je gezicht en vingerafdrukken.

  Mozilla introduceerde dit allemaal ter gelegenheid van de Cybersecurity Awareness-maand, oktober, voor het geval je het nog niet wist. De nieuwe functies komen met de Firefox 93-update, die op 5 oktober 2021 wordt uitgerold. 

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]