More

  Final Fantasy Souls-achtig ‘Stranger in Paradise’ arriveert op 18 maart |

  Array

  Slechts een paar maanden nadat we onze eerste blik op Stranger in Paradise: Final Fantasy Origin kregen, kondigde Square Enix een releasedatum aan op Tokyo Game Show. Het komt op 18 maart naar PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

  Stranger in Paradise: Final Fantasy Origin is een poging om de Finale een Dark Souls-gevoel te geven Fantasie universum. Het is een actie-RPG van Nioh-ontwikkelaar Team Ninja die door alle accounts behoorlijk moeilijk zal zijn, wat past bij de Souls-achtige sfeer.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Een nieuwe trailer geeft enkele hints over het verhaal en een kijkje in enkele van de wezens die je tegenkomt, waaronder een piraat met een enorme bijl en een meerkoppig monster. De visuals zien er nog wat ruw uit, maar Team Ninja en Square Enix hebben in ieder geval een paar maanden om de boel op te poetsen.

  Inmiddels heeft Square Enix een tweede demo uitgebracht. Het is een uitbreiding van de eerste getimede proefversie die in juni beschikbaar was, alleen deze keer kun je met je vrienden spelen op PS5 en Xbox Series X/S. Er zijn meer vijanden om je moed tegen te testen, nieuwe gebieden om te verkennen en extra speelstijlen en banen om uit te checken. De demo is beschikbaar tot 11 oktober om 10:59 uur ET.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Stranger in Paradise: Final Fantasy Origin heeft een gratis upgradepad van respectievelijk PS4 en Xbox One naar PS5 en Xbox Series X/S. Samen met het basisspel kun je een Digital Deluxe Edition pre-orderen, die extra missies en een digitaal artbook en mini-soundtrack bevat. Als je een van beide versies vooraf bestelt, krijg je een paar in-game goodies en heb je 72 uur voor de officiële lancering vroege toegang tot de hele game.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]