More

  Disney schikt Scarlett Johansson-rechtszaak over ‘Black Widow’-streamingstrategie |

  Array

  Disney en Scarlett Johansson zijn niet langer op de outs. De partijen hebben een schikking getroffen voor de rechtszaak die Johansson heeft aangespannen over de hybride releasestrategie die wordt gebruikt voor Black Widow. Zoals je je herinnert, klaagde de acteur Disney aan wegens het besluit van het bedrijf om haar film tegelijkertijd in de bioscoop en op Disney+ uit te brengen, waarbij de entertainmentgigant werd beschuldigd van contractbreuk.

  Johansson’s kamp voerde aan dat Black Widow exclusief in de bioscoop zou worden uitgebracht onder haar deal met Marvel. Volgens de rechtszaak die ze aanspande, zou ze maar liefst $ 50 miljoen kunnen verliezen als gevolg van de hybride release, aangezien haar vergoeding rechtstreeks verband houdt met het kassucces van de film en geen verlaging omvat van wat Disney zou verdienen met streaming. Mensen moesten $ 30 betalen voor een Premier Access-pas om de film op Disney+ te bekijken, en het bedrijf zei dat Black Widow tijdens het openingsweekend $ 60 miljoen verdiende met streaming.

  Haar rechtszaak zei ook dat haar kamp probeerde contact op te nemen met Disney en Marvel om opnieuw te onderhandelen over hun deal, maar dat ze naar verluidt niet reageerden. Geen van beide partijen maakte de voorwaarden van hun overeenkomst bekend, maar beide gaven een verklaring af waarin ze toekomstige samenwerkingen noemden. Alan Bergman, voorzitter van Walt Disney Studios, zei dat hij “uitkijkt naar de samenwerking aan een aantal aankomende projecten, waaronder Disney’s Tower of Terror”. zoals Disney snel inhoud produceren nadat de pandemiegerelateerde beperkingen waren opgeheven. De situatie leidde tot slechte arbeidsomstandigheden met lange uren en geen pauzes voor productiepersoneel. Entertainmentbonden hopen studio’s te overtuigen om veranderingen aan te brengen, waaronder het beëindigen van de lagere loonschaal voor kleinere streamingdiensten. Volgens de huidige regels kunnen streamingdiensten met minder dan 20 miljoen abonnees, zoals Apple TV+ dat doet, hun werknemers lagere lonen betalen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]