More

  Discord stopt met de discovery-interface voor zijn Clubhouse-achtige audio-uitzendingen |

  Array

  Discord zegt dat Stage Channels een hit is, maar het Stage Discovery-platform dat is ontworpen om het gemakkelijker te maken om servers met live speakers te vinden, heeft nog veel werk nodig. Na te hebben geëvalueerd of de portal gebruikers daadwerkelijk heeft geholpen gemeenschappen te vinden die voor hen relevante audio-inhoud uitzenden, heeft Discord besloten om Stage Discovery op 4 oktober te beëindigen.

  Stage Discovery is een interface binnen de app die wordt gevuld met kanalen die op dat moment worden uitgezonden, inclusief die van servers waarvan de gebruiker al lid is. Op basis van de eerste indrukken van sommige gebruikers staat het echter meestal vol met willekeurige shows waar ze niet echt om geven. “Door rechtstreeks naar onze community’s en beheerders te luisteren, hebben we geleerd dat er nog werk aan de winkel is met betrekking tot het onboarden en beheren van servers”, schrijft het bedrijf in de aankondiging.

  Sinds Discord van plan is te blijven investeren in en het uitbreiden van Stage Channels, zal het in de toekomst ongetwijfeld andere manieren introduceren om audio-uitzendingen te vinden. Het bedrijf zegt dat het wat tijd kost om het ontdekkingsaspect van Stages te heroverwegen en hoe het gebruikers beter kan verbinden met communities die relevant zijn voor hun interesses.

  Volgens de aankondiging van het bedrijf hebben bijna een miljoen communities een Podium vanaf vandaag. Mensen gebruiken het om AMA’s, conferenties en zelfs beatbox-wedstrijden te organiseren. Voorlopig zal het zich richten op het introduceren van meer functies voor Stage Channels zelf, inclusief betere moderatietools. Discord heeft onlangs ook geplande evenementen voor Stage uitgerold, waarmee gebruikers evenementen van tevoren kunnen plannen, zodat ze meer potentiële bezoekers kunnen bereiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]