More

  De toegankelijkheidsfuncties van Halo Infinite maken autorijden en menunavigatie eenvoudiger |

  Array

  Toen 343 Industries Halo Infinite begon te creëren, zei het dat het een van de doelen was om de game toegankelijker te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als onderdeel van Microsoft’s recente Xbox Accessibility Showcase, heeft de studio gedetailleerd beschreven hoeveel moeite het heeft gedaan om die visie te realiseren. De meegeleverde toegankelijkheidsopties die bij Halo Infinite worden geleverd, zien er niet zo uitgebreid uit als in The Last of Us Part II, maar komen in de buurt.

  Bijvoorbeeld naast de gebruikelijke gebruikersinterface en ondertiteling opties die je in veel andere games aantreft, bevat Halo Infinite een functie genaamd Linear Navigation. U kunt het inschakelen om door de gebruikersinterface te bewegen zonder dat u hoeft te zien hoe de bedieningselementen op het scherm zijn geplaatst. Een andere nieuwe verbetering, Movement Assisted Steering genaamd, stelt je in staat om extra bedieningselementen te gebruiken om voertuigen te besturen als de traditionele look-to-steer-monteur het niet voor je doet.

  Buiten deze zijn er opties waarmee je kunt om de kleuren van vriendschappelijke wedstrijden en vijanden aan te passen buiten het gebruikelijke rood en blauw. Met een andere instelling kunnen spelers menuvertelling inschakelen en de leessnelheid van de functie aanpassen. Het is ook mogelijk om tekst-naar-spraak- en spraak-naar-tekst-tools in te schakelen om partychat toegankelijker te maken. De meegeleverde opties zullen waarschijnlijk niet alle toegankelijkheidsbehoeften dekken, maar ze zouden moeten helpen om Halo Infinite speelbaar te maken voor een veel bredere groep mensen wanneer de game op 8 december uitkomt.

  Tijdens dezelfde showcase kondigde Microsoft aan dat het toegankelijkheidstags toevoegt aan de Microsoft Store op Xbox. Bij de lancering zullen er 20 van deze tags zijn, en het bedrijf is van plan om er in de loop van de tijd meer toe te voegen. Elk geeft een specifieke toegankelijkheidsfunctie aan.

  Sommige van de momenteel beschikbare tags zijn onder meer ‘Gesproken gamemenu’s’, ‘Input Remapping’ en Single Stick Gameplay.’ Elk wordt geleverd met specifieke implementatievereisten. In het geval van een ontwikkelaar die wil verwijzen naar de ondersteuning van ondertitels in hun titel, moeten ze spelers toestaan ​​​​de grootte ervan met maximaal 200 procent te wijzigen. Leden van de Xbox Accessibility Insiders League (XAIL) zien de tags vanaf vandaag in de Microsoft Store verschijnen. In de komende maanden wordt de functie uitgerold naar Xbox.com, de Xbox-app op pc en Xbox Game Pass-apps.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]