More

  Clubhuis maakt audio eindelijk deelbaar met 30 seconden previews van kamers |

  Array

  Een week na de introductie van een nieuw uitnodigingssysteem, introduceert Clubhouse een groot aantal nieuwe functies. De eerste van die nieuwe is Clips, een tool die mensen kunnen gebruiken om voorbeelden van openbare ruimtes te delen. Wanneer makers en hosts de functie inschakelen, zie je een nieuw pictogram dat eruitziet als een schaar. Tik erop en Clubhouse legt de laatste 30 seconden aan audio vast, die je vervolgens kunt delen op Instagram, Twitter, Facebook, iMessage of WhatsApp. Clubhouse zegt dat het Clips vandaag in bèta uitrolt om makers te selecteren. In de meeste openbare en open ruimtes zou je daar het schaarpictogram moeten zien, tenzij de host zijn best heeft gedaan om de functie uit te schakelen.

  Ergens in de komende weken is Clubhouse ook van plan om een ​​manier te introduceren om mensen om archieven van vorige live rooms te delen. De functie heet Replays. Net als bij Clips is het iets dat mensen kunnen uitschakelen als ze dat willen. Als het echter actief is, maakt het eerdere kamers vindbaar zolang een host of maker wil dat mensen dat gesprek vinden. Clubhouse zegt van plan te zijn om ergens in oktober Replays uit te rollen.

  Om de zaken af ​​te ronden, introduceert Clubhouse een zoekfunctie waarmee je kunt zoeken naar specifieke mensen, clubs, live rooms en toekomstige evenementen. Aanvankelijk zal die functionaliteit ongeveer een week of twee op het tabblad Ontdekken staan ​​voordat Clubhouse het naar de zijbalk van de gang verplaatst. Last but not least kunnen Android-gebruikers zich verheugen op Clubhouse-ondersteuning voor ruimtelijke audio. In veel opzichten lossen de updates die Clubhouse vandaag heeft aangekondigd tekortkomingen op die al een tijdje in de app zitten. Het ontbreken van een manier om audio te delen was een bijzonder opvallende omissie.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]