More

  Chrome test een functie die pagina’s die u bezoekt per onderwerp groepeert |

  Array

  Google Chrome experimenteert met een aantal functies waarmee u uw onderzoek naar een onderwerp kunt voortzetten en de pagina waarop u zich bevindt kunt vergelijken met andere zoekresultaten. De functie ‘Reizen’ zou u meer manieren kunnen bieden om bij te houden wat u zoekt.

  De tool verzamelt automatisch pagina’s en informatie met betrekking tot hetzelfde onderwerp, zodat u niet handmatig door uw geschiedenis hoeft te bladeren of een bladwijzermap met al die sites. Chrome biedt ook zoeksuggesties om uw onderzoek te ondersteunen.

  De groepen worden lokaal opgeslagen en worden niet gesynchroniseerd met je Google-account, dus je hebt er geen toegang toe op verschillende apparaten. Dit kan in de toekomst echter veranderen. U kunt de functie op elk gewenst moment uitschakelen en de reisspecifieke browsegeschiedenis wissen.

  Reizen kunnen handig zijn als u enkele weken bezig bent met het plannen van een reis of het uitzoeken welke auto u moet kopen. De functie is voorlopig alleen beschikbaar in de Chrome Canary-build op desktop. Je kunt je reizen vinden in het geschiedenisgedeelte (of typ chrome://history/journeys in de adresbalk).

  Bovendien test Google een zijpaneel voor zoeken. Wanneer u op een link klikt nadat u iets hebt gezocht, verschijnt een G-pictogram naast de Chrome-adresbalk. Als u daarop klikt, ziet u andere resultaten voor die zoekopdracht in een zijpaneel. Zo kunt u de pagina waarop u zich bevindt vergelijken met andere resultaten zonder dat u met meerdere tabbladen hoeft te goochelen of heen en weer hoeft te gaan tussen pagina’s.

  Voorlopig wordt deze functie getest in de Chrome OS Dev kanaal met Google Zoeken. Als Google de tool uiteindelijk breder uitrolt, is het van plan om het zijpaneel naar meer platforms te brengen en ondersteuning voor andere standaardzoekmachines toe te voegen.

  Dit zijn niet de enige updates die Google heeft gepland voor Chrome in de nabije toekomst. Google Lens komt de komende maanden naar de browser.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]