More

  Breng audio van artiestkwaliteit naar huis met deze Marshall Bluetooth-luidspreker |

  Array

  Er gaat niets boven het persoonlijk zien van je favoriete artiest of band, met luide muziek van topkwaliteit en een onvergetelijk optreden op het podium. Het is een moeilijke ervaring om te emuleren, vooral als je gewoon een geweldig album of nummer streamt op een gewone Bluetooth-luidspreker. Zonder robuuste audiomogelijkheden van een liveshow, klinkt een anders ongelooflijk nummer plat en niet opwindend. Een geweldige luidspreker die kwaliteitsgeluid pompt en eruitziet alsof hij in de tourbus van een muzikant thuishoort, zal je luisterervaring thuis zeker verbeteren.

  Elke avond voelt alsof je op de eerste rij zit met de Marshall Stanmore II Bluetooth-luidspreker, nu verkrijgbaar met 10 procent korting. Marshall is al vijf decennia een merk dat synoniem staat voor het beste in muziek, en deze Amazon’s Choice Bluetooth-luidspreker is even hightech als stijlvol. Meer dan 1.400 Amazon-recensenten zijn het erover eens en beoordelen de Stanmore II met 4,7 van de vijf sterren.

  Verwacht een helder, krachtig geluid uit deze luidspreker, die draadloos kan worden aangesloten via Bluetooth 5.0 of door aan te sluiten op de RCA- of 3,5 mm-ingang. Heeft u een gast-dj over, of wilt u schakelen tussen uw telefoon en laptop? De multi-host-functionaliteit zorgt voor een naadloze overgang tussen twee Bluetooth-apparaten. Ook bedien je de Stanmore II draadloos via de Marshall app. Als je de dingen liever ouderwets houdt, gebruik dan de analoge bedieningsknoppen.

  Hoewel de geluidskwaliteit zo indrukwekkend is als je zou verwachten, verdient het ontwerp een speciale vermelding. De iconische Marshall-look leeft voort, met klassieke details zoals een getextureerde vinylbekleding en een peper-en-zout fret. Het klassieke scriptlogo valt op op het houten frame en zorgt voor een legendarische look.

  Of je nu een feest geeft of je huis schoonmaakt, geef je muziek het respect dat het verdient met een luidspreker met rockstar-status. Gebruik code MARSHALL10 om 10 procent korting te krijgen op de Marshall Stanmore II Bluetooth-luidspreker.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u aanbiedingen te doen voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]