More

  Apple, Amazon en anderen steunen groepen die proberen de Amerikaanse klimaatwetgeving om zeep te helpen |

  Array

  Apple, Amazon, Microsoft en Disney behoren tot de grote bedrijven die lobbygroepen en organisaties steunen die strijden tegen een Amerikaanse klimaatwet, aldus een rapport. Dat is ondanks het feit dat deze bedrijven allemaal toezeggingen hebben gedaan om hun impact op het milieu te verminderen.

  De Amerikaanse Kamer van Koophandel, de Business Roundtable en de Rate Coalition zijn drie van de lobbyisten en zakelijke groepen die zich verzetten tegen de $ 3,5 van de Democraten. biljoen begrotingswet, waarin maatregelen zijn opgenomen om de klimaatverandering te bestrijden. The Guardian meldt dat waakhond Accountable.US de groepen analyseerde om erachter te komen welke bedrijven connecties met hen hebben.

  De Kamer van Koophandel, de grootste lobbygroep in de VS, heeft gezegd dat het “alles zou doen om voorkomen dat deze belastingverhogende, banenvernietigende verzoeningswet wet wordt.” Het bestuur van de groep bestaat uit executives van onder meer United Airlines en Microsoft.

  Het bestuur van de Business Roundtable bestaat uit Apple CEO Tim Cook, Google en Alphabet chief executive Sundar Pichai en Amazon CEO Andy Jassy. het is “diep bezorgd” over het wetsvoorstel en de hogere belastingen die het zou leiden voor de rijken. Google heeft in het verleden ook politieke bijdragen geleverd aan individuen en organisaties die klimaatverandering hebben ontkend.

  Het rapport merkt op dat De Rate Coalition is ingesteld om aanvalsadvertenties vrij te geven tegen de rekening.

  Apple, Google en Microsoft hebben onder meer de Overeenkomst van Parijs gesteund. Apple en Microsoft beloofden tegen 2030 respectievelijk CO2-neutraal en CO2-negatief te worden.

  In 2019 lanceerden Amazon en oprichter Jeff Bezos de Climate Pledge, die als doel heeft om tegen 2040 netto nul CO2-uitstoot te bereiken en te voldoen aan de Overeenkomst van Parijs benchmarks een decennium te vroeg. Microsoft is een van de 200+ bedrijven die zich bij de belofte hebben aangesloten. Ondertussen streeft Disney ernaar om tegen 2030 netto nul-emissies te bereiken voor zijn directe activiteiten.

  heeft contact opgenomen met Apple, Google en Microsoft voor commentaar. The Guardian zei dat geen van de bedrijven waarmee het contact heeft opgenomen de standpunten van de groepen waar ze lid van zijn, verwierp. Geen van hen zei ook dat ze hun connecties met die instanties opnieuw zouden beoordelen.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Op vrijdag sprak Amazon zijn steun uit voor de infrastructuurwet en de klimaataspecten van de Build Back Better reconciliation bill. Een woordvoerder gaf de volgende verklaring aan :

  Amazon is van mening dat leiderschap in de private en publieke sector nodig is om het wereldwijde probleem van klimaatverandering aan te pakken.

  Naast het pleiten voor deze kwesties op lokaal, staats- en internationaal niveau, hebben we een wereldwijd duurzaamheidsteam dat innoveert in duurzame oplossingen voor zowel ons bedrijf als onze klanten, en medeoprichter van The Climate Pledge – een verbintenis om net- koolstofvrij 10 jaar eerder dan de Overeenkomst van Parijs.

  Amazon heeft gedurfde toezeggingen gedaan om onze CO2-uitstoot te verminderen en we blijven andere bedrijven aanmoedigen om zich bij ons aan te sluiten. We ondersteunen investeringen in de rekeningen Infrastructure and Build Back Better om de uitstoot in belangrijke sectoren zoals energie en transport te verlagen, en we zijn van mening dat deze investeringen de Amerikaanse doelstellingen voor koolstofreductie zullen helpen bevorderen. Zoals we eerder dit jaar al zeiden, steunen we een verhoging van het vennootschapsbelastingtarief om zaken als infrastructuur te betalen, en we kijken ernaar uit dat het Congres en de regering samenkomen om de juiste, evenwichtige oplossing te vinden die het Amerikaanse concurrentievermogen handhaaft of verbetert.

  Update 1/10 12:22PM ET: Amazon’s verklaring toegevoegd.

  Verizon was het moederbedrijf van tussen juni 2015 en september 2021.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]