More

  Nintendo ontkent dat het ontwikkelaars tools heeft geleverd voor een 4K Switch |

  Array

  Een Bloomberg-rapport beweert dat Nintendo minstens 11 ontwikkelaars een toolkit heeft gegeven om games voor de Switch te maken die 4K-graphics ondersteunen. Kort nadat het werd gepubliceerd, heeft de gamegigant echter een verklaring uitgegeven waarin hij stellig ontkent dat het tools levert om de ontwikkeling van titels voor een 4K-console te stimuleren. “[Dit] zijn rapport is niet waar”, twitterde het bedrijf. Verder herhaalde het dat het geen plannen heeft voor een nieuw Switch-model, behalve de OLED-variant die op 8 oktober uitkomt.

  We willen ook herhalen dat, zoals we in juli hebben aangekondigd, we geen plannen hebben voor een ander model dan Nintendo Switch – OLED-model, dat op 8 oktober 2021 wordt gelanceerd. (2/2)

  — 任天堂株式会社(企業広報・IR) (@NintendoCoLtd) 30 september 2021

  Bloomberg zei dat Nintendo al 4K had uitgedeeld toolkits en had ontwikkelaars al gevraagd om games met 4K-resolutie te maken tegen de tijd dat het het OLED-model aankondigde. De publicatie zei ook dat de 11 bedrijven waarmee het sprak, bestaan ​​uit grote uitgevers en kleine studio’s, waaronder Zynga.

  Nintendo’s aankomende OLED-switch ondersteunt geen 4K-graphics, hoewel het scherm betere kleuren en contrasteren met zijn voorgangers. In het verleden meldde Bloomberg dat het bedrijf werkte aan een Switch met OLED-scherm en een NVIDIA-chip waarmee het 4K-graphics zou kunnen genereren bij aansluiting op een tv. Een bron vertelde de publicatie echter dat Nintendo worstelde met een tekort aan componenten als gevolg van de COVID-19-pandemie en zijn 4K-plannen moest laten vallen.

  Het uitbrengen van een 4K Switch lijkt de logische volgende stap voor Nintendo, aangezien zijn concurrenten al consoles hebben die de resolutie ondersteunen. Op basis van de verklaring van het bedrijf zal dat echter niet snel gebeuren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]