More

  Nikola tekent deal om waterstoftankstations in Noord-Amerika te bouwen |

  Array

  EV-autofabrikant Nikola heeft een memorandum van overeenstemming getekend met Opal Fuels om waterstoftankstations in Noord-Amerika te bouwen en te exploiteren. Volgens de voorlopige overeenkomst zullen de twee bedrijven samenwerken om de technologie te ontwikkelen die nodig is om de adoptie van elektrische brandstofcelvoertuigen te versnellen. Ze zijn ook van plan om het gebruik van hernieuwbaar aardgas te onderzoeken.

  In eerste instantie zeggen ze dat ze van plan zijn zich te concentreren op infrastructuur voor particuliere rederijen voordat ze gaan kijken of het zin heeft om iets soortgelijks beschikbaar te maken voor het publiek. Tot op heden heeft Opal meer dan 350 hernieuwbare aardgasstations gebouwd.

  “Vandaag markeert een nieuwe belangrijke stap voorwaarts in Nikola’s aangekondigde plannen voor energie-infrastructuur en de focus op het leveren van waterstoftankdiensten aan klanten”, aldus Pablo Koziner, de president van Nikola’s energie- en commerciĆ«le activiteiten.

  De aankondiging komt slechts enkele maanden nadat de federale aanklagers Nikola oprichter en voormalig uitvoerend voorzitter Trevor Milton hebben aangeklaagd voor fraude. Naast andere beschuldigingen beschuldigde de Securities and Exchange Commission (SEC) Milton ervan ten onrechte te beweren dat het bedrijf waterstof produceerde tegen vier keer minder dan de marktprijs.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]