More

  Leer een taal in drie weken met 55 procent korting op Babbel |

  Array

  Als we aan spijt denken, zijn de eerste dingen die in ons opkomen de kansen die we hadden willen verkennen. Als je jezelf afvraagt ​​waarom je deze doelen niet hebt nagestreefd, komt het antwoord meestal neer op niet genoeg tijd hebben. Maar met smartphones en tablets die constant toegang bieden tot de onbeperkte informatie op het web, gaat dat argument niet meer op.

  Niemand heeft ooit echt een open schema, maar als je een nieuwe vaardigheid wilt leren, zoals het oppikken van een tweede of derde taal, je moet er tijd en moeite in steken, ook al heb je maar 15 minuten op je drukke dag. Gelukkig is Babbel afgestemd op elke drukke levensstijl.

  Gesteund door een beoordeling van 4,6 sterren van meer dan 900 duizend Apple- en Google-gebruikers, zijn de toonaangevende methoden van Babbel Language Learning het product van meer dan 150 taalexperts en leraren. Het bedrijf beweert dat studenten in slechts drie weken een conversatieniveau in een nieuwe taal kunnen bereiken. Babbel is er zelfs van overtuigd dat zodra gebruikers beginnen met het aanboren van de 8.500 uur hoogwaardig onderwijs van de app, elk gepresenteerd in gemakkelijk verteerbare 10 tot 15 minuten durende, schemavriendelijke lessen.

  Studenten kunnen kiezen uit 14 verschillende talen, waaronder alles van traditionele standbys zoals Spaans, Duits en Frans, tot meer esoterische opties zoals Noors, Turks en Indonesisch. Babbel begint met het aanleren van elementaire gespreksvaardigheden en helpt studenten nuttige, levensechte onderwerpen te begrijpen met betrekking tot reizen, familie, zaken, eten en meer.

  Ondertussen gebruiken de gepersonaliseerde lesrecensies van de app spraakherkenningstechnologie om ervoor te zorgen dat studenten spreken en begrijpen hun nieuwe taal correct. Naast het leren spreken en lezen van een nieuwe taal, gaat de training ook dieper in op meer dan alleen woorden, en biedt achtergrondinformatie over de cultuur, mensen en geschiedenis van die taal.

  Met Babbels flexibiliteit kunnen studenten oppikken of overal en altijd lessen neerzetten, allemaal afgestemd op hun rooster. De app heeft zelfs nieuwe functies zoals podcasts, games en live virtuele lessen om het leerproces fris te houden, in tegenstelling tot traditioneel lesgeven op basis van leerboeken.

  Als je ooit het gevoel hebt dat je “geen tijd” hebt om een taal leren, Babbel bewijst dat je ongelijk hebt en ontwikkelt het leren van talen in al die extra momenten van je leven. Op dit moment kunnen gemotiveerde doeners een levenslang abonnement afsluiten met volledige toegang tot alle 14 talen voor het leven tegen 55 procent korting op de normale prijs.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen up met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]