More

  Dit zou de lang geruchte RTX 3070 van ASUS kunnen zijn met Noctua-fans |

  Array

  Al maanden gaan er geruchten dat ASUS heeft gewerkt aan het spul van nerddromen: een RTX 3070 GPU met ingebouwde Noctua-fans. Deze week plaatste een ASUS-medewerker in Vietnam voortijdig afbeeldingen en informatie over de samenwerking op Facebook. Wccftech zag de vermelding voor het eerst en slaagde erin om afbeeldingen van de GPU te downloaden voordat ASUS ze verwijderde, waardoor we de dikke 3D-kaart goed konden bekijken.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Wccftech

  Als je niet bekend bent met Noctua, maakt het bedrijf consequent enkele van de meest efficiënte en stille ventilatoren die je kunt kopen voor een pc-build. Het staat ook bekend om zijn kenmerkende bruine en beige kleurenschema, dat, zoals u kunt zien, hier volledig wordt weergegeven. Oh, en de kaart lijkt op Noctua’s uilmascotte. Goed spul.

  Dezelfde medewerker die afbeeldingen van de GPU plaatste, zei ook dat het ongeveer 26 miljoen đồng zou kosten (ongeveer $ 1.100). Met andere woorden, het zal zeer waarschijnlijk een hogere adviesprijs hebben dan de RTX 3070 Founders Edition, die ogenschijnlijk voor $ 499 wordt verkocht – maar veel succes met het krijgen van die prijs met de huidige wereldwijde chiptekorten. En dat is de GPU-markt in een notendop op dit moment. OEM’s zoals ASUS weten dat ze extra kunnen rekenen voor kaarten uit de RTX 30-serie, omdat de vraag naar de nieuwste GPU’s van NVIDIA zo groot is.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]