More

  De originele Nest Hub van Google daalt tot $ 40 bij Best Buy |

  Array

  Als je iets aan je Google Assistent-thuisconfiguratie wilde toevoegen zonder al te veel geld uit te geven, heeft Best Buy een nieuwe manier om dat te doen. De winkelier heeft het originele slimme display van de Nest Hub voor $ 40, of $ 50 korting op de normale prijs. Deze gadget kwam uit in 2018 en is sindsdien vervangen door de slaap-tracking, tweede generatie Nest Hub – maar als je bereid bent een paar nieuwe functies over te slaan, kun je een grotendeels vergelijkbaar apparaat krijgen voor een van de beste prijzen die we hebben. heb gezien.

  Koop een Nest Hub (1e generatie) bij Best Buy – $ 40

  We gaven de originele Nest Hub, voorheen bekend als de Google Home Hub, een score van 87 toen hij voor het eerst uitkwam vanwege zijn prachtig 7-inch beeldscherm, charmant minimalistisch design en extra privacy door het ontbreken van een camera. Het is een goede slimme wekker, ook al is hij iets groter dan zoiets als de Echo Show 5, maar hij zal ook niet misstaan ​​op je aanrecht in de keuken. Het kan zelfs fungeren als een digitale fotolijst als u de functie Live Albums van Google gebruikt. Bovendien kun je smarthome-apparaten bedienen vanaf het touchscreen en geeft het feeds van Nest-beveiligingscamera’s weer, zodat je gemakkelijker in elk deel van je huis kunt inchecken.

  Dus wat mis je? als je kiest voor het apparaat van de vorige generatie in plaats van de nieuwe Nest Hub van $ 100? Het komt neer op drie hoofdzaken: de Soli-bewegingssensor, verbeterde audio en een snellere Google Assistant. De Soli-sensor maakt gebarenbediening en slaapregistratie mogelijk, zodat je de nieuwe Nest Hub op je nachtkastje kunt plaatsen en dingen als slaaptijd, slaapkwaliteit en snurken bijhoudt. We waren niet erg onder de indruk van de nachtelijke trackingmogelijkheden van het apparaat, maar we verwachten dat er verbeteringen zullen worden aangebracht in toekomstige software-updates.

  Wat het geluid en de Assistent betreft, heeft de nieuwe Nest Hub hetzelfde audiosysteem als de Nest Audio-speaker, dus het is een grote verbetering ten opzichte van het origineel. Bovendien stelt de ingebouwde machine-learning-chip de assistent in staat sneller te reageren op vragen en opdrachten. Over het algemeen is de nieuwste Nest Hub een verbetering ten opzichte van het origineel, maar het apparaat van de eerste generatie blijft een solide optie als je een beperkt budget hebt of als je denkt dat je de nieuwste upgrades veilig kunt overslaan.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]