More

  De nieuwste smartglasses van Nreal zijn ontworpen om naar YouTube te kijken |

  Array

  Het Chinese bedrijf Nreal heeft een nieuw model augmented reality-bril gelanceerd, Air genaamd, die is ontworpen met het oog op het streamen van shows en het spelen van mobiele games. Nreal bracht een jaar geleden zijn eerste model, de Light mixed reality-bril, uit aan consumenten nadat hij de beschuldiging van Magic Leap had verworpen dat de oprichter handelsgeheimen had gestolen om zijn eigen bedrijf op te bouwen. Air moet nog steeds worden vastgemaakt aan een telefoon als de Light, maar hij is een stuk lichter (77 gram tot 106 gram van Light) en lijkt meer op een gewone zonnebril dan zijn voorganger. Nreal zegt dat het ook een beter scherm heeft, dat de mogelijkheid heeft om een ​​enorm virtueel scherm tot wel 201 inch groot te projecteren.

  Het scherm van het apparaat heeft een gezichtsveld van 46 graden en wordt aangedreven door een micro -OLED-chip voor AR-apparaten. Het heeft een hoge kleurendichtheid, met maximaal 49 pixels per graad en een verversingssnelheid tot 90 Hz. Ter vergelijking: de Light heeft een FOV van 52 graden en een verversingssnelheid van 60 Hz. Een belangrijk kenmerk van de Light en de Air niet is inside-out tracking. Het nieuwe model heeft helemaal geen bewegingsregistratie en een woordvoerder van het bedrijf vertelde ons dat Nreal op basis van het gebruik van Light verwacht dat de meeste eigenaren de Air alleen gebruiken om shows op YouTube te bekijken. Ze zeiden:

  “Mensen die we kennen, zullen Nreal Air (een groot aantal van hen) gebruiken om simpelweg naar shows op YouTube te kijken, inhoud te streamen op lokale streamingplatforms (zoals Magenta van Deutsche Telekom) op basis van het gebruik van Nreal Light , daarom is de afweging logisch. Het andere grootste deel van de gebruikers gebruikt het voor daadwerkelijke ontwikkeling. Dat gezegd hebbende, een van de grootste eisen die we zagen was om Nreal Light voor een langere periode te gebruiken (wat betekent dat het lichter was), en een briljanter scherm. Die twee zouden de belangrijkste kenmerken zijn die van het grootste belang waren en de basis waren voor hoe Nreal besloot een evenwicht te vinden.”

  Een functie die de Light echter niet heeft, is Air’s “Adjustable 3-Step Rake System” waarmee gebruikers de kijkhoek kunnen aanpassen door de lens en de elastische pootjes te kantelen. Bovendien kan de Nreal Air worden gekoppeld met Apple’s iPhones en iPads en niet alleen met Android-apparaten. Dat zou de mogelijkheid kunnen vergroten dat gebruikers anderen met het model kunnen vinden, zodat ze kunnen profiteren van de nieuwe gedeelde digitale ruimte waarmee meerdere mensen tegelijkertijd shows kunnen bekijken op een enkel AR-scherm.

  Nreal Air zal in december 2021 in eerste instantie beschikbaar zijn in Japan, China en Zuid-Korea in samenwerking met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Het zal in 2022 naar andere markten worden uitgerold, hoewel het bedrijf niet heeft aangegeven in welke extra regio’s het apparaat beschikbaar zal zijn. Het bedrijf heeft onlangs echter $ 100 miljoen opgehaald om zijn internationale expansie te financieren, dus het nieuwe model zal waarschijnlijk gemakkelijker te koop zijn dan de Light, die slechts in een handvol landen wordt verzonden. Geïnteresseerden zullen moeten wachten tot het bedrijf onthult hoeveel het apparaat gaat kosten, hoewel het wel zei dat de Air “tegen een fractie van de prijs van Nreal Light zal worden verkocht”.

  Nreal

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]