More

  De nieuwe instapuitrusting van Razer is gemaakt voor het streamen van nieuwkomers |

  Array

  Razer wil de toegangsdrempel voor livestreaming verlagen met een budgetwebcam en capture-kaart. Streaming-beginners kunnen een videofeed van zichzelf aan hun uitzending toevoegen met de Kiyo X USB-webcam.

  Zoals bij veel van de huidige games, kun je kiezen tussen het optimaliseren van je webcamfeed voor getrouwheid of framerate met 1080p 30 fps en 720p 60 fps-opties. De autofocusfunctie moet het beeld scherp houden en je kunt instellingen in een oogwenk aanpassen. Met de Razer Virtual Ring Light-app kun je de schittering van je monitor als lichtbron gebruiken.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comRazer

  Ook nieuw is de Ripsaw X capture-kaart. Het kan beelden vastleggen met maximaal 30 frames per seconde in 4K. Razer zegt dat het apparaat “bijna nul latentie” levert via de HDMI 2.0- en USB 3.0-connectiviteit. Je kunt hem aansluiten op een camera met HDMI-uitgang om hem te gebruiken als een high-end webcam, of gameplay vastleggen vanaf een console.

  Dit zijn meer budgetvriendelijke versies van andere Razer-apparaten, zoals de Kiyo-webcam, die een ingebouwde lichtring heeft, en de Ripsaw HD-opnamekaart met 60 fps. Kiyo X kost $ 80, terwijl Ripsaw X je $ 140 kost. Beide zijn nu beschikbaar op de website van Razer en worden de volgende werkdag verzonden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]