More

  Twitch laat streamers verificatie vereisen voordat kijkers kunnen chatten |

  Array

  Twitch heeft misschien een andere manier om ‘hate raids’ en soortgelijk misbruik af te schrikken: maak het onpraktisch om een ​​troll-account aan te maken. De livestreamingservice heeft een optie geïntroduceerd waarmee streamers en moderators eenmalige telefonische of e-mailverificatie voor chatters kunnen vereisen. Omroepen kunnen het voor iedereen eisen of vrijstellingen instellen op basis van accountleeftijd, volgduur of status. Een streamer kan bijvoorbeeld alleen verificatie vereisen voor first-timers, of afzien van de vereiste voor abonnees en VIP’s.

  Het bedrijf zal toestaan ​​dat maximaal vijf accounts worden geverifieerd via één telefoonnummer in het belang van bedrijven . Trollen kunnen hier echter niet op vertrouwen om verboden te omzeilen. Twitch verbiedt elk account dat aan een telefoonnummer is gekoppeld als een van hen wordt verbannen, of het nu een kanaal is of de hele service. Je kunt ook geen VOIP- of vaste nummers gebruiken

  Twitch zei dat het de impact van verificatie na de lancering zou meten. Het plaagde ook plannen voor een ander hulpmiddel om verbodsontduiking in de “komende maanden” te bestrijden.

  Dit zal de meest vastberaden intimidatie misschien niet afschrikken. Ze kunnen nieuwe e-mailadressen aanmaken of telefoonnummers lenen. Het zou echter de afhankelijkheid van moderators kunnen verminderen om slecht gedrag te beteugelen, en zou ‘casual’ intimidatie kunnen ontmoedigen door degenen die voorheen niet bang waren om hun accounts te verliezen. Wees niet verbaasd als je de volgende keer dat je naar een stream kijkt minder vluchtmisdrijven ziet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]