More

  Sony’s nieuwste echte draadloze oordopjes zijn slechts $ 100 |

  Array

  Sony’s vlaggenschip met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en echt draadloze oordopjes vol technologie zijn de afgelopen maanden vernieuwd met nieuwe 1000XM4-modellen. De meer betaalbare opties van het bedrijf zijn echter nog aan een opfrisbeurt toe en Sony begint vandaag met dat proces. Met de WF-C500 biedt het bedrijf een solide set echte draadloze oordopjes die in staat zijn om meeslepende 360 ​​Reality Audio te verwerken voor $ 100. En als over-ear ruisonderdrukkende hoofdtelefoons meer jouw sfeer zijn, combineert de WF-XB910N ANC (actieve ruisonderdrukking) met een batterijduur van 30 uur voor $ 250.

  De echte draadloze WF-C500 vervangt de WF-XB700 aan de onderkant van Sony’s prijsklasse. Bovendien zijn ze $ 30 goedkoper dan de XB700 die aanvankelijk $ 99,99 kostte. Deze vervanging is een goede zaak, want ondanks de goede omgang met de basis, was het gelaagde ontwerp niet zo ergonomisch of comfortabel als het bedrijf suggereerde. Met de WF-C500 haalt Sony designelementen uit zijn hoogwaardige WF-1000XM4-oordopjes. Het resultaat is een kleiner formaat en een veiligere pasvorm die comfortabeler zou moeten zijn tijdens urenlang continu gebruik. En een IPX4-classificatie betekent dat je deze tijdens trainingen kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over vochtschade.

  Binnenin is de C500 uitgerust met Sony’s DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) die een deel van de details herstelt die verloren gaan wanneer muziek wordt gecomprimeerd voor streaming via Bluetooth.

  Bovendien heb je de mogelijkheid om te luisteren in Sony’s 360 Reality Audio als je bereid bent te betalen voor het duurste streamingplan op bepaalde services (Amazon Music HD, Tidal HiFi, enz.). Dankzij de ingebouwde bedieningselementen kun je muziek beheren, het volume aanpassen, oproepen aannemen en een spraakassistent activeren zonder je telefoon te pakken. Ten slotte geeft de C500 u tot 10 uur luistertijd met één extra lading in de meegeleverde koffer. Een snellaadfunctie biedt een uur aan deuntjes in 10 minuten.

  De WF-C500 is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order, maar de kleuren verschillen per winkel. Sony zal ze in het zwart aanbieden, net als Amazon, Best Buy en Target. Exclusieve kleuren zijn wit (Amazon), groen (Best Buy) en oranje (Target). De oordopjes worden in oktober verzonden.

  Sony XB-910NSony XB-910NSearp>For thecellony WH-XB900N in het midden van Sony’s hoofdtelefoonlijn.Zoals de “XB” betekent, is dit model uitgerust met de Extra Bass-functie van het bedrijf die de lage tonen versterkt wanneer geactiveerd. DSEE-technologie maakt streamen via Bluetooth een beetje leuker door details te herstellen die verloren zijn gegaan door compressie. De XB910N kan ook Sony’s 360 Reality Audio-inhoud beheren en maakt gebruik van Adaptive Sound Control, een hoofdbestanddeel van de duurdere hoofdtelefoons van het bedrijf, die automatisch instellingen kan aanpassen op basis van activiteit of locatie.

  Sony vist hier ook op de afgelegen werkende menigte. Het bedrijf legt uit dat Precise Voice Pickup-technologie een combinatie van microfoons en signaalverwerking gebruikt om je stem tijdens gesprekken te versterken. Er is ook “een natuurlijkere luisterervaring” in de omgevingsgeluidsmodus, aangezien Sony zegt dat de XB910N meer kan oppikken van wat er om je heen gebeurt. Dat is handig, of u nu op de hoogte wilt blijven van wat er thuis of op kantoor gebeurt. De bedieningselementen aan boord omvatten Sony’s snelle aandachtsfunctie die geluid van buitenaf binnenlaat wanneer u uw hand over een oorschelp houdt, en er is een speciale knop om snel van ANC naar omgevingsgeluid te schakelen.

  Sony zegt dat de XB910N tot 30 uur meegaat met de optie van 4,5 uur luistertijd na 10 minuten snel opladen.

  Als u liever nog meer bespaart op uw ruisonderdrukkende hoofdtelefoon, blijft de uitstekende WH-CH710N hangen en kost momenteel $ 98. Hoewel ze veel van de handige functies van andere Sony-modellen missen, zijn de ruisonderdrukkende CH710N licht en comfortabel, en kunnen ze de basis voor die prijs goed aan.

  De WF-C500 is beschikbaar voor pre-order vandaag, en nogmaals, de kleuren verschillen per winkelier. Sony zal ze in het zwart aanbieden, net als Amazon en Best Buy. Exclusieve kleuren zijn blauw (Amazon) en grijs (Best Buy). De koptelefoon wordt in oktober verzonden.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]