More

  ‘Mandalorian’ spin-off ‘The Book of Boba Fett’ gaat 29 december in première |

  Array

  Disney zei dat The Book of Boba Fett in december in première zou gaan, en het maakt zijn belofte waar – al was het maar. De mediagigant heeft onthuld dat de spin-off van Mandalorian op 29 december op Disney+ zal verschijnen. De kunst bij de releasedatum laat niet veel zien, maar je kunt ervan uitgaan dat Boba Fett niet lichtvaardig zal lijden onder dwazen. (Let op: milde Mandalorian spoliers vooruit.)

  De serie volgt Boba Fett en zijn huurling-bondgenoot Fennec Shand kort na het einde van Mandalorian seizoen twee, wanneer het paar terugkeert naar Tatooine en aanspraak maakt op Jabba the Hutt’s voormalige gebied. Temeura Morrison en Ming-Na Wen zullen hun respectievelijke rollen opnieuw opnemen. Producenten van de eerdere show staan ​​aan het hoofd van dit nieuwste project, waaronder Jon Favreau, Robert Rodriguez en Kathleen Kennedy.

  Dit zal fans die op zoek zijn naar Mandalorian seizoen drie, dat pas na Boba Fett arriveert, niet tevreden stellen. Het geeft fans tenminste nog een Star Wars-oplossing voor het einde van 2021, en het zorgt ervoor dat je weer een grote Disney+ show kunt zien als je eenmaal klaar bent met Hawkeye.

  Zijn verhaal is nog maar het begin. Het boek van @BobaFett, een geheel nieuwe originele serie, begint op 29 december te streamen op @DisneyPlus. #TheBookOfBobaFett pic.twitter.com/bWPg0D0Z6l

  — Star Wars (@starwars) 29 september 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]