More

  Koop een paar AirPods Pro en toegang tot een audiobibliotheek voor meer dan $ 350 korting |

  Array

  Apple verlegt regelmatig de grenzen op het gebied van consumententechnologie, maar hoewel het een revolutie teweegbracht in draadloos luisteren met de AirPods, haalden concurrenten het in en overtroffen het bedrijf met hun eigen alternatieven. Met de AirPods Pro bevestigde Apple zijn aanwezigheid in metro’s en sportscholen over de hele wereld.

  Het enige grote nadeel: ze zijn niet goedkoop. Met de Learn Smart Lifetime Subscription Bundle krijg je echter een paar Apple AirPods Pro en onbeperkte toegang tot de audio-microboekbibliotheek van 12 minuten voor een enkele prijs.

  De AirPods Pro verbetert het klassieke model door actieve ruisonderdrukking (ANC) toe te voegen aan de vergelijking. Maar ze blokkeren niet alleen het geluid zodat u zich kunt concentreren op uw werk, maar ze bieden ook een transparantiemodus voor wanneer u een gesprek moet voeren of naar de volgende halte in de trein moet luisteren. Bovendien maken de krachtsensoren op de stuurpen het gemakkelijk om je muziek en gesprekken te bedienen. Dankzij Siri-ondersteuning kun je naar je berichten luisteren zonder je telefoon uit de kast te halen, en met het delen van audio kun je alles delen waar je naar luistert met een vriend die ook AirPods heeft.

  Met de toevoeging van 12 minuten aan de mix, je bent niet beperkt tot muziek en podcasts. U kunt ook luisteren naar de bestverkochte microboeken, ontworpen om in slechts 12 minuten te worden beluisterd. 12min biedt meer dan 2500 microboeken in 24 categorieën, zodat u uw kennis kunt uitbreiden, hoe druk uw agenda ook is. U kunt storingen beluisteren of lezen, afhankelijk van uw voorkeur. Met zijn gemakkelijk te consumeren inhoud en nieuwe boeken die maandelijks worden toegevoegd, is het geen wonder dat 12min een beoordeling van 4,7 sterren verdiende in de App Store en 4,8 sterren op Product Hunt.

  Koop een paar Apple AirPods Pro en levenslange toegang tot een leerbibliotheek. Gecombineerd zouden ze normaal gesproken bijna $ 650 kosten, maar vandaag kunt u beide krijgen voor slechts $ 279.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]