More

  Jeep’s Grand Cherokee plug-in hybride komt begin 2022 aan |

  Array

  Zoals beloofd heeft Jeep zijn eerste Grand Cherokee plug-in hybride bekendgemaakt. Het bedrijf heeft bevestigd dat de Grand Cherokee 4xe begin 2022 bij de Noord-Amerikaanse dealers zal aankomen en meer mogelijkheden zal bieden dan je misschien had verwacht. De geschatte 25 mijl volledig elektrisch rijden (440 mijl in totaal) zal niet noodzakelijkerwijs uw hele woon-werkverkeer dekken, maar Jeep belooft een ruige en gebruiksklare PHEV die heuvels kan beklimmen zonder de 2.0L turbogasmotor aan te raken. Je kunt ook in een volledig hybride modus rijden voor topprestaties en een “eSave”-modus om de 17 kWh-batterij te sparen voor later.

  Je kunt ook nieuwe technologie binnenin verwachten, zoals 10-inch voor- en achterpassagiers schermen met ingebouwde Fire TV — uw kinderen kunnen Prime Video streamen op de achterbank. De bestuurder krijgt ondertussen een 10-inch display met een veel sneller Uconnect 5-platform dat draadloze updates ondersteunt.

  De 4xe en zijn reguliere tegenhangers zijn verbeterde offroaders met semi-actieve demping voor luchtvering en een ontkoppeling van de vooras wanneer de SUV merkt dat hij geen vierwielaandrijving nodig heeft. U krijgt ook semi-autonome hulp via een optioneel Active Driving Assist-systeem dat het overneemt zolang uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg zijn. Jeep belooft een maximum trekvermogen van 6000 pond.

  Jeep heeft geen prijzen bekendgemaakt voor de Grand Cherokee 4xe, hoewel hij beschikbaar zal zijn in steeds meer beladen Limited-, Trailhawk-, Overland-, Summit- en Summit Reserve-edities. Het is echter al veilig om te zeggen dat dit een belangrijk voertuig is voor het merk. Moederbedrijf Stellantis racet om rivalen in te halen bij het elektrificeren van zijn voertuigen, met plannen voor een volledig elektrische versie van elke SUV tegen 2025. De plug-in hybride is een cruciale eerste stap in die richting.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]