More

  Google wil het lastige proces van het toewijzen van adressen in landelijke gebieden stroomlijnen |

  Array

  Er zijn veel plaatsen in de wereld die geen adressysteem hebben, wat de mogelijkheden kan beperken voor mensen die in die gebieden wonen en werken. Zonder adres kun je geen post of pakketten krijgen, noch kun je stemmen of je bijvoorbeeld aanmelden voor bankrekeningen. Hulpdiensten kunnen je niet eens gemakkelijk vinden als je geen adres hebt. Het open-source Plus Codes-systeem van Google bestaat al sinds 2015 om te helpen bij het toewijzen van adressen aan plaatsen, waarbij een reeks letters en cijfers wordt gekoppeld aan een reeks breedte- en lengtecoördinaten.

  Maar, volgens Google, “voorheen , kan het creëren van adressen voor een hele stad of dorp jaren duren.” Het bedrijf brengt vandaag een nieuwe tool uit, Address Maker genaamd, die het massaal genereren van deze codes voor overheden en organisaties gemakkelijker zou maken. Google zei dat regeringen en niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) in Kenia, India, Zuid-Afrika en de VS Address Maker al gebruiken, “met meer partners op komst”.

  Iedereen kan een van deze invoeren codes, die eruitzien als ‘P2J5+7C’, in Google Maps invoeren en zien waar die plaats is of een routebeschrijving opvragen. Voor mensen die al bestaande adressen hebben die lang of ingewikkeld zijn, kunnen deze nuttig zijn om ervoor te zorgen dat uw contacten u op de juiste plek vinden. Als je ooit hebt geprobeerd een pakket te verzenden naar een industriegebied in een land dat je niet kent, zul je waarschijnlijk ook Pluscodes nuttig vinden.

  Google

  Address Maker is een gratis Android-app en verkortte het eerder jaren durende proces tot een paar weken, zei Google. Op basis van een geanimeerde weergave lijkt het erop dat u segmenten op een kaart kunt omlijnen en adressen voor meerdere structuren binnen het gebied tegelijk kunt toevoegen. U kunt de Google-pagina bekijken voor meer hulp, vooral als u deel uitmaakt van een lokale overheid of NGO.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]