More

  Google voegt meer informatie toe aan de functie ‘Over dit resultaat’ |

  Array

  Aan het begin van het jaar heeft Google een functie aan zijn zoekmachine toegevoegd met de naam Over dit resultaat. Door op het pictogram met de drie stippen naast de meeste resultaten te tikken, kunt u met de tool meer te weten komen over een website voordat u ernaartoe gaat. Met de eerste uitrol van Over dit resultaat toonde Google informatie van Wikipedia, en als die niet beschikbaar was, haalde het wat het kon uit een van zijn diensten. De panels bevatten ook details over de website, zoals wanneer deze voor het eerst door het bedrijf werd geïndexeerd en of u een beveiligde verbinding kon verwachten.

  Tegenwoordig maakt Google deze panels robuuster door de diversiteit aan informatie te vergroten. ze tonen. Om te beginnen, naast een beschrijving van Wikipedia, zie je wat elke website in zijn eigen woorden over zichzelf te zeggen heeft. U zult ook zien wat anderen over hen te zeggen hebben – of dat nu via recensies of een eenvoudig nieuwsartikel is. In het gedeelte ‘over het onderwerp’ zal Google andere berichtgeving of resultaten uit verschillende bronnen opnemen.

  Net als voorheen is het idee achter de functie Over dit resultaat om u een extra zoekopdracht te besparen wanneer u wilt vinden meer informatie over een website die u gaat bezoeken. Google ziet het ook als een manier om mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hoe ze internet gebruiken en om gemoedsrust te bieden als u op zoek bent naar belangrijke informatie over belangrijke onderwerpen.

  Naast deze “Information Literacy-functies”, kondigde het bedrijf vandaag ook nieuwe functies aan op de resultatenpagina’s tijdens het Search On-evenement. Ze heten Dingen om te weten, Deze zoekopdracht verfijnen, Deze zoekopdracht verbreden en Gerelateerde onderwerpen naar de resultaten om het gemakkelijker te maken om meer te weten te komen over verschillende onderwerpen. Dingen die u moet weten, bijvoorbeeld, zal u de basis brengen die u nodig heeft om een ​​nieuw onderwerp te begrijpen, terwijl het verfijnen en verbreden van uw zoekopdracht u kan helpen gerelateerde problemen te onderzoeken.

  Gebruikers van Google Zoeken in de VS zullen dit zien de uitbreiding van vandaag wordt de komende weken en maanden uitgerold.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]