More

  Google Lens komt naar Chrome op de desktop |

  Array

  U hoeft uw telefoon niet meer op uw computerscherm te richten als u Google Lens op uw computer wilt gebruiken. Als onderdeel van een reeks updates heeft Google onthuld dat Lens de komende maanden beschikbaar zal zijn voor Chrome op de desktop. Je hoeft alleen maar met de rechtermuisknop op een website te klikken, ervoor te kiezen om met Lens te zoeken en het deel van de pagina te selecteren dat je wilt bekijken. Daarna krijgt u resultaten met betrekking tot de inhoud die u hebt gemarkeerd. Onnodig te zeggen dat dit handig kan zijn als je een dier of een nieuw jasje probeert te identificeren.

  Er komen een aantal upgrades naar Lens op je telefoon. Met een update begin 2022 kun je een vraag stellen nadat je een foto hebt gemaakt. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoe u een onderdeel van uw fiets moet repareren, krijgt u resultaten, zelfs als u niet weet wat dat onderdeel is. Met de Google-app voor iPhones kun je ondertussen zoeken naar producten in afbeeldingen.

  Dit is een niet zo subtiele poging om Google Shopping een boost te geven. Het is waarschijnlijker dat u kleding of fietsonderdelen koopt als u ze kunt identificeren. Toch zou de uitbreiding Lens nuttiger kunnen maken als algemene zoektool, niet alleen voor speciale omstandigheden.

  Inspiratie kan toeslaan bij elk moment. ⚡ Binnenkort kunt u #GoogleLens gebruiken om direct naar producten in afbeeldingen te zoeken terwijl u browst in de Google-app op de iPhone. En psst… Lens komt ook naar Chrome op desktop

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]