More

  Facebook gaat Instagram-rollen promoten in nieuwsfeed |

  Array

  De TikTok-kloon van Facebook is niet langer alleen voor Instagram. Vanaf vandaag brengt het sociale netwerk Reels officieel naar de belangrijkste Facebook-app. Met de wijziging kunnen gebruikers Reels rechtstreeks vanaf Facebook maken en het bedrijf zal de korte video’s aanbevelen in de nieuwsfeeds van alle gebruikers.

  Facebook heeft verschillende manieren getest om Reels uit Instagram te halen voor een tijdje, en begon vorige maand met het testen van functies voor cross-posting. Nu test het ook een functie waarmee Reels-makers op Instagram hun video’s rechtstreeks in de nieuwsfeed van Facebook kunnen promoten, zelfs als ze de app niet gebruiken.

  Reels is steeds belangrijker geworden voor Facebook en zijn inspanningen TikTok uitdagen. Het bedrijf heeft gestaag functies aan de service toegevoegd en probeert makers te lokken met de belofte van uitbetalingen voor het behalen van bepaalde mijlpalen. Nu voegt het bedrijf een nieuw “invite-only” bonusprogramma toe dat samenvalt met de lancering van Reels op Facebook en makers aanmoedigt om te beginnen met posten op het sociale netwerk.

  Facebook zal de meeste makers van nieuwsfeeds uitdagen.

  Het promoten van rollen in de hoofdapp van Facebook, die al niet bijzonder populair is bij tieners, is misschien niet zo lijkt me de meest directe manier om dat op te lossen. Maar door meer aandacht te schenken aan de Reels van gebruikers, kan de functie groeien, zelfs als de topgebruikers niet veel tijd op Facebook zelf doorbrengen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]