More

  De gouden arm van Rachel Brosnahan overtreft de rest van Roku’s Halloween-opstelling |

  Array

  Quibi probeerde vorig jaar veel ophef te creëren met zijn mobiele videostreamingservice. Maar er was tenminste één ding van het noodlottige platform dat viraal ging: een scène uit een show waarin Rachel Brosnahan, bekend van The Marvelous Mrs. Maisel, een vrouw speelt met een gouden arm. Dankzij Roku kun je binnenkort dat moment uit de geschiedenis van de popcultuur opnieuw beleven.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Toen Quibi de winkel sloot, kocht Roku de content van het bedrijf en veranderde de naam van de shows in Roku Originals. Het heeft echter niet al die series meteen opnieuw uitgebracht en het markeert het Halloween-seizoen met drie originelen met horrorthema. Als eerste onderdeel van het Freak Out Friday-seizoen is When the Streetlights Go On, dat op 15 oktober op The Roku Channel verschijnt. De show in de jaren 90 draait om een ​​dubbele moord die plaatsvond in een buitenwijk van het Midwesten.

  De volgende vrijdag kun je de anthologiereeks 50 States of Fright bekijken. In de eerste aflevering van die show kun je een dokter een vrouw met een metalen arm horen vertellen dat ze ‘long-goudziekte’ heeft. Quibi, voor het geval je een herinnering nodig hebt, sluit je winkel minder dan acht maanden nadat het debuteerde.

  Ten slotte kun je op 29 oktober The Expecting zien, een sci-fi-thriller die vertelt het verhaal van een vreemde zwangerschap. Naast Roku-apparaten is The Roku Channel ook beschikbaar op internet, Amazon Fire TV, mobiele apparaten en sommige Samsung-tv’s.

  In augustus heeft Roku nog eens 23 Quibi-shows toegevoegd Het bedrijf werkt ook aan zijn eerste originele film, Zoey’s Extraordinary Christmas, die het verhaal van de geannuleerde NBC-show Zoey’s Extraordinary Playlist voortzet.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]