More

  Bungie maakt het gemakkelijker om een ​​rechtszaak aan te spannen wegens intimidatie na het Activision-schandaal |

  Array

  Bungie is lang geleden gescheiden van Activision, maar dat weerhoudt het bedrijf er niet van om afstand te nemen van het seksuele intimidatieschandaal waarmee de voormalige uitgever te maken heeft. De maker van Destiny 2 voert een aantal hervormingen door waarvan hij hoopt dat ze diversiteit en inclusie zullen bevorderen, intimidatie zullen voorkomen en misbruik zullen tegengaan. Het meest opvallende is dat het zich aansluit bij andere technologiebedrijven door de verplichte arbitrageclausule in werknemersovereenkomsten te laten vallen. Het zou voor intimidatiedoelen gemakkelijker moeten zijn om een ​​rechtszaak aan te spannen en anderszins hun klachten openbaar te maken.

  Het bedrijf heeft ook op integratie gerichte leiders aangenomen, waaronder een Chief People Officer en een nog niet nader genoemde maar “diep ervaren” directeur. Bungie herziet haar wervingspraktijken om bevooroordeelde selecties te voorkomen, en voegt een anonieme rapportagetool van derden toe (bovenop de bestaande opties) om de terughoudendheid om intimidatie te signaleren te verminderen. CEO Pete Parsons voegde eraan toe dat de helft van de raad van bestuur van Bungie, en vier van de negen leidinggevenden, ofwel vrouwen ofwel uit een ondervertegenwoordigde demografie waren.

  Parsons benadrukte dat er “meer gedaan kan worden”, en dat er geen ideaal einde. Hij vond het echter belangrijk dat Bungie een voorbeeld voor anderen was, en hoopte dat de game-industrie als geheel haar praktijken zou verbeteren.

  Bungie heeft niet te maken gehad met beschuldigingen van intimidatie zoals Activision, Riot Games of Ubisoft. Dit lijkt eerder een proactieve stap dan een reactie op interne onrust. Desalniettemin illustreert de stap de druk op ontwikkelaars om hun anti-intimidatiestrategieën te heroverwegen – studio’s zoals Bungie willen incidenten voorkomen lang voordat ze tot rechtszaken en protesten leiden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]