More

  Arturia kondigt MiniFuse-reeks betaalbare audio-interfaces aan |

  Array

  Arturia heeft al een reeks audio-interfaces. Ze staan ​​redelijk goed aangeschreven. Maar een ding dat ze niet zijn, is goedkoop. Het basismodel AudioFuse kost $ 699. Het is niet voor de casual slaapkamerproducent. Maar het bedrijf weet dat hoe meer mensen muziek maken, hoe groter het klantenbestand, dus het is belangrijk om dat instapniveau te bedienen. De MiniFuse-lijn is het antwoord op die behoefte.

  De line-up van drie modellen begint bij $99 voor de MiniFuse 1. Het is de meest basale van de nieuwe apparaten met een enkele combo-ingang voor XLR en 1/4-inch instrumenten. Maar het heeft dezelfde voorversterkers, 110db dynamisch bereik, vijf jaar garantie en softwarebundel als de rest van de line-up. Alle MiniFuses kunnen ook fungeren als USB-hubs, zodat u een controller via de interface kunt aansluiten en wat poortruimte op uw pc kunt besparen. Wat je meestal verliest door te kiezen voor de meest betaalbare optie, zijn de MIDI in- en uitpoorten. Je kunt directe monitoring ook niet combineren met de USB-uitgang, je kunt alleen tussen de twee schakelen.

  De MiniFuse 2 van $149 voegt een tweede ingang, MIDI in- en out-poorten en heeft een mixregeling voor het balanceren tussen directe monitoring van uw input en wat er uit uw pc komt. Dit is handig voor het opnemen van live audio wanneer zelfs de kleinste latentie onaanvaardbaar is.

  De MiniFuse 4 heeft nog geen prijskaartje gekregen en wordt pas volgend jaar verzonden. Maar het heeft lijningangen aan de achterkant, twee extra audio-uitgangen en een extra koptelefoonaansluiting, zodat jij en een medewerker samen een track kunnen volgen zonder je opnameruimte met meer ruis te vullen. Als je een behoorlijke hoeveelheid buitenboorduitrusting gebruikt of vaak met een zanger werkt, is dit waarschijnlijk de juiste keuze. De extra uitgangen en ingangen zijn vooral handig om audio uit je computer te routeren, het te verwerken met externe effecten en het vervolgens terug naar je DAW te sturen voor het uiteindelijke mixen.

  De MiniFuse-lijn wordt geleverd met een solide softwarebundel, waaronder Ableton Live Lite, Analog Lab Intro, een bundel van vier Arturia FX, Native Instruments Guitar Rig 6 LE en abonnementen van drie maanden op zowel Auto-Tune Unlimited als Splice.

  De MiniFuse 1 en MiniFuse 2 zijn nu beschikbaar voor pre-order en worden in november verzonden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]