More

  Super Nintendo World Japan bevestigt Donkey Kong-uitbreiding voor 2024 |

  Array

  Nintendo heeft bevestigd dat het zijn Super Nintendo World-themapark in Universal Studios Japan zal uitbreiden met een nieuwe Donkey Kong-sectie. De nieuwe zone, die naar verluidt al in aanbouw is, zal ergens in 2024 worden geopend en zal het park met 70 procent uitbreiden, zei Nintendo.

  “Het gebied zal een achtbaan, interactieve ervaringen en thematische merchandise en eten bevatten”, schreef Nintendo in een persbericht. “Gasten kunnen een wandeling maken op de wilde kant door de weelderige jungles waar Donkey Kong en zijn vrienden wonen.”

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Super Nintendo World is in maart 2021 geopend na een vertraging als gevolg van COVID-19, met het dragen van maskers, temperatuurcontroles en vereisten voor handdesinfectie. Een sterke toename van de pandemie leidde echter een maand later tot een tijdelijke sluiting. Zoals het er nu uitziet, is reizen naar Japan verboden voor toeristen en andere reizigers.

  Nintendo plant soortgelijke attracties in de parken Orlando, Hollywood en Singapore Universal Studios. Belangrijke attracties in het Japan park zijn de Mario Kart: Kuppa’s Challenge achtbaan en Yoshi Adventure. Gasten krijgen ook een “Power-up Band” waarmee ze munten kunnen verzamelen en andere interactieve ervaringen kunnen beleven.

  “Ik ben erg blij dat ik de wereld van Donkey Kong een realiteit kan maken die de wereld van Mario volgt”, zegt Shigeru Miyamoto, de maker van Nintendo Donkey Kong. “Ik kijk ernaar uit om een ​​spannende Donkey Kong-ervaring te creëren met het geweldige team van Universal. Het zal enige tijd duren voordat het voltooid is, maar het zal een uniek gebied zijn, niet alleen voor mensen die bekend zijn met Donkey Kong-spellen, maar ook voor alle gasten.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]