More

  Sommige Xbox-bezitters kunnen nu cloudgaming testen op hun consoles |

  Array

  Microsoft bereidt zich voor om een ​​groot deel van zijn cloud-gamingpuzzel te voltooien wanneer het ergens deze feestdagen de optie naar Xbox One en Xbox Series X/S brengt. Vanaf vandaag kan een willekeurige groep Alpha Skip-Ahead en Alpha Insiders echter cloudgaming proberen op hun consoles. De test wordt de komende weken uitgebreid naar meer Insiders en leden van andere preview-ringen.

  Als je toegang hebt, kun je cloudgaming proberen door te zoeken naar het cloudpictogram op titels in de Xbox Game Pass-bibliotheek. Voor een volledige lijst met games die u kunt streamen, gaat u naar Mijn games en apps, vervolgens naar Volledige bibliotheek en Xbox Game Pass en wijzigt u het filter in Cloud Gaming. In het begin kun je meer dan 100 games spelen zonder ze te hoeven downloaden, zolang je maar een stevige internetverbinding hebt.

  Xbox Cloud Gaming (Beta) voor Console komt vandaag naar een willekeurige subset van Alpha Skip-Ahead en Alpha #XboxInsiders! Je kunt alles over de nieuwe functie lezen in de blogpost die hieronder is gelinkt: https://t.co/T1h7b3SC44

  — Xbox Insider (@xboxinsider) 28 september 2021

  Microsoft belichtte enkele bekende problemen in een blog post, zoals het niet kunnen spelen van basisspellen die deel uitmaken van een bundel (bijvoorbeeld Halo: The Master Chief Collection). Je kunt ook geen in-game aankopen doen tijdens het spelen van een game in de cloud, maar je kunt dit wel doen via de Store op je console of op internet. Als je ondertussen een game hebt geïnstalleerd op een externe schijf die niet is aangesloten op je Xbox, kun je deze niet via de cloud spelen. Dat lijkt een vervelende bug, maar goed, daar zijn bètatests voor.

  Maak je geen zorgen als je nog geen toegang hebt. Console-cloudgaming zou de komende maanden beschikbaar moeten zijn voor alle Game Pass Ultimate-abonnees, misschien net op tijd om Halo Infinite te spelen. Xbox One-bezitters kunnen ook een aantal Series X/S-games op hun console spelen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]