More

  Ring plaatst een Eero-router in zijn nieuwe alarmsysteem voor thuis |

  Array

  Vandaag kondigt Ring de Ring Alarm Pro aan, een geavanceerdere versie van zijn huisbeveiligingssysteem dat zowel je huis- als je netwerkbeveiliging bewaakt. Het beveiligingsbedrijf van Amazon werkt samen met Eero, het netwerkbedrijf van Amazon, om de technologie van de laatste op te nemen in de hardware van de eerste. Met de Alarm Pro inclusief een Eero-router erin, kan die ene module nu in het hart van het internet- en beveiligingssysteem van uw huis worden geplaatst.

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comRing

  Bovendien verkoopt Ring u nu extra batterijpakketten die kunnen worden gebruikt om de levensduur van uw alarmsysteem tijdens stroomuitval tot 24 uur te verlengen. Het is echter de moeite waard om te zeggen dat je niet zomaar een Eero-router naast je bestaande Ring Alarm-product kunt schuiven, aangezien veel van de nieuwe functies profiteren van de integraties die beschikbaar zijn voor de Pro.

  Je moet vier packs kopen om de batterijduur van je basisstation tot 24 uur te verlengen.Ring

  Om te profiteren van de technologie moeten zich aanmelden voor Ring’s nieuwe abonnementsproduct, Protect Pro genaamd. Het pakket biedt video-opslag in de cloud, professionele monitoring, Alexa Guard Plus, 24/7 back-up internet voor je beveiligingsapparaten (via een LTE-module in het Ring Pro-basisstation) en Eero’s cybersecurity-abonnementsproduct voor netwerkbescherming. Dit, in ieder geval in de VS als het wordt gelanceerd, kost je $ 20 per maand, of $ 200 per jaar per locatie vooraf.

  Ring COO Mike Harris zei dat de beslissing om met Eero samen te werken niet één was door Amazon van bovenaf opgedrongen. In plaats daarvan zei Harris dat beide bedrijven de mogelijkheid zagen om samen te werken om hun individuele vaardigheden te benutten.

  Tegelijkertijd lanceert Ring een systeem genaamd “Virtual Security Guard”, dat gebruikers verbindt met derde partij bewakers. Je moet daarvoor apart betalen, maar je kunt de toegang tot bepaalde Ring-camerafeeds overdragen aan die bedrijven die toezicht kunnen houden op je eigendom. Alleen wanneer beweging wordt gedetecteerd, heeft een operator toegang tot uw feed en kan hij spreken met iedereen die aanwezig is om hun bedoelingen te bepalen. Ring voegt eraan toe dat derden geen bewegingsgebeurtenissen kunnen bekijken wanneer de camera is uitgeschakeld, en de clips van wat er in uw voortuin gebeurt niet kunnen downloaden, delen of opslaan. Het eerste bedrijf dat zich aanmeldt voor het programma is Rapid Response, en naar verwachting zullen er in de nabije toekomst ook anderen meedoen.

  Ring bood ook goed nieuws voor bestaande Ring-deurbelbezitters, tenminste als je rockt de Pro 2 of de 2020-en-nieuwere versie van de standaard bel. Die apparaten kunnen binnenkort profiteren van slimme waarschuwingen die je laten weten of een pakket is afgeleverd in een speciaal daarvoor bestemde zone voor de deur. Bovendien kunt u uw Spotlight Cam-batterij instellen om een ​​object te identificeren dat in een specifieke staat is achtergelaten, bijvoorbeeld als u uw garagedeur open heeft laten staan. Dit zou, nogmaals, handig moeten zijn om de vloek van “heb ik X ontgrendeld” te vermijden als je kilometers van huis bent.

  De Ring Alarm Pro kan vandaag worden gereserveerd voor $ 250, met het Protect Pro-pakket dat u $ 20 per maand kost. Als je Virtual Security Guard wilt proberen, moet je contact opnemen met het bedrijf en vroegtijdige toegang aanvragen

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]