More

  Logitech’s MX Keys Mini is een compact toetsenbord voor minimalisten |

  Array

  Je hebt tegenwoordig niet veel keuze voor compacte toetsenborden — veel daarvan zijn mechanische toetsenborden voor gamers en hobbyisten, en Apple’s Magic Keyboard is niet erg logisch voor niet-Apple-gebruikers. Logitech heeft echter voor sommige mensen misschien een meer levensvatbaar alternatief. Het heeft zojuist een MX Keys Mini draadloos toetsenbord geïntroduceerd dat het originele MX Keys-ontwerp verkleint tot een kleine, minimalistische voetafdruk.

  De MX Keys Mini heeft geen numeriek toetsenblok of andere voordelen van een volledig toetsenbord , maar het behoudt wel het “Perfect Stroke” -systeem dat niet-mechanische schakelaars combineert met schotelvormige toetsen die uw typenauwkeurigheid kunnen verbeteren. Er zijn zelfs een paar nieuwe functies die je niet in het grotere toetsenbord krijgt, waaronder een dicteertoets voor Macs en Windows-pc’s, een schakelaar voor het dempen van de microfoon en een emoji-toets.

  De Mini ondersteunt Android, ChromeOS, Linux, iOS en iPadOS via Bluetooth of een USB-ontvanger, met koppeling voor maximaal drie apparaten. Snel opladen via USB-C helpt als je nog een paar uur moet typen in een mum van tijd.

  De MX Keys Mini is nu verkrijgbaar voor $ 100 in donkergrijze, roze en zilveren kleuren. Dat is geen enorme daling ten opzichte van de prijs van $ 130 van de volledige MX Keys, maar het is vergelijkbaar met het eenvoudige Magic Keyboard. Het is waarschijnlijk een betere koop als je de ergonomie van het toetsenbord van Logitech verkiest, niet van het mechanische gevoel houdt of gewoon een toetsenbord wilt dat je gemakkelijk tussen platforms kunt schakelen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]