More

  Je kunt je nu aanmelden om Ring’s huisbeveiligingsdrone te testen |

  Array

  Ring heeft onthuld dat de Always Home Cam, de eerste drone voor thuisbeveiliging, binnenkort in geselecteerde huishoudens zal aankomen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat gebruikers zich binnenkort kunnen aanmelden om deel te nemen aan een testprogramma dat alleen op uitnodiging kan worden gebruikt om de hardware te verfijnen voordat deze in de schappen komt. In de VS kunnen Ring-bezitters zich tenminste aanmelden om te helpen bij het ontwikkelen van wat de makers een “zeer ambitieus apparaat” noemen.

  De Always Home Cam werd oorspronkelijk aangekondigd in september 2020 als onderdeel van een reeks van nieuwe kit van Ring. Het is ontworpen om, wanneer geactiveerd, automatisch patrouilles rond uw huis te laten vliegen om toezicht te houden op uw eigendom wanneer u er niet bent. Bovendien kan het helpen om die universele angsten weg te nemen als u uw oven aan laat, een raam open of de achterdeur ontgrendeld.

  Toen het werd gelanceerd, probeerde Ring de privacyproblemen weg te nemen die sommige potentiële gebruikers mogelijk hebben over de technologie van de drone. De camera van de drone wordt bijvoorbeeld verduisterd door het basisstation wanneer deze niet in de vlucht is en geeft een hoorbare waarschuwing wanneer deze aan het opnemen is. De gelukkige gebruikers die zich mogen aanmelden om een ​​van deze uit te proberen, zullen $ 250 in rekening worden gebracht, maar het is niet duidelijk of je enig voordeel krijgt voor het voorrecht om de hardware beta-testen.

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]