More

  Facebook’s 2Africa wordt de langste onderzeese kabel ter wereld |

  Array

  2Africa, een onderzees kabelproject gefinancierd door Facebook en verschillende telco’s, zal tegen de tijd dat het klaar is het langste onderzeese kabelsysteem worden dat ooit is ingezet. Het sociale netwerk heeft aangekondigd dat het consortium van bedrijven achter het initiatief heeft besloten om een ​​nieuw segment aan de structuur toe te voegen, genaamd 2Africa Pearls, dat Afrika, Europa en Azië met elkaar zal verbinden.

  Toen Facebook het project voor het eerst aankondigde, zei het dat 2Africa 37.000 km (22.990 mijl) kabels op de oceaanbodem zal leggen. Vorige maand maakte het bedrijf ook bekend dat het consortium het bereik van de kabel uitbreidt naar nog vier vestigingen in de Seychellen, de Comoren, Angola en het zuidoostelijke deel van Nigeria. Dit nieuwe segment zou zijn totale lengte op meer dan 45.000 km of 28.000 mijl brengen.

  Zoals de naam al aangeeft, is het doel van het 2Africa-initiatief om internetconnectiviteit te bieden aan mensen die in Afrika wonen, dat momenteel het minst verbonden continent is. Deze uitbreiding voegt landingsplaatsen toe in India (Mumbai), Pakistan (Karachi), Oman (Salalah en Barakah), VAE (Kalba en Abu Dhabi), Qatar (Doha), Bahrein (Manamah), Irak (AlFaw), Koeweit (Koeweit) en in Saoedi-Arabië (Khobar).

  2Africa2Africa

  Salvatori zei in de aankondiging van Facebook, het infrastructuurbedrijf van Facebook, meer dan het consortium aanvankelijk had bedoeld. Terwijl het oorspronkelijke 2Africa-project alleen bedoeld was om 1,2 miljard mensen van connectiviteit te voorzien, zou de toevoeging van Pearls ervoor zorgen dat de kabel in totaal 3 miljard mensen kan bedienen. Hij schreef:

  “De afgelopen 18 maanden hebben het belang van connectiviteit benadrukt, aangezien miljarden mensen over de hele wereld afhankelijk zijn van internet om te werken, naar school te gaan en verbonden te blijven met mensen om wie ze geven. We blijven investeren in onderzeese kabels in Afrika en daarbuiten, aangezien gemeenschappen en bedrijven floreren wanneer er breed toegankelijk internet is.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]