More

  Amazon’s $ 250 Echo Show 15 is een gigantisch slim display voor aan je muur |

  Array

  Amazon heeft eerder dit jaar al bijgewerkte versies van de 5, 8 en 10-inch Echo Shows uitgebracht, maar het is nog niet klaar met slimme schermen. Vandaag, tijdens zijn jaarlijkse herfstevenement, kondigde het bedrijf de Echo Show 15 aan, de grootste tot nu toe. Met een 15,6-inch 1080p-scherm ziet de Echo Show 15 er bijna uit als een groot fotolijstje. Het kan aan de muur worden gemonteerd of op een standaard worden geplaatst, in staande of liggende stand. De Echo Show 15 kost $ 249,99.

  Omdat het zo’n groot scherm heeft, heeft Amazon een opnieuw ontworpen startscherm geïntroduceerd dat past bij de Echo Show 15. Je kunt het zo configureren dat een deel van het scherm heeft de gebruikelijke roterende reeks omgevingsinhoud zoals koppen en weerupdates (degenen die al een Echo Show hebben, zullen hiermee bekend zijn), terwijl de rest kan worden aangepast met verschillende Alexa-widgets. Zie het geheel als een multifunctioneel familieprikbord.

  Die widgets bevatten handige toepassingen zoals een gezinskalender, een gedeelde boodschappenlijst, plaknotities, takenlijsten, herinneringen, receptaanbevelingen van bronnen zoals Allrecipes en Epicurious, bezorgopties voor restaurants en meer. Er is een Blue Apron-widget die je helpt bij het bestellen van maaltijdpakketten en die je stapsgewijze receptinstructies laat zien.

  U kunt ook beeld-in-beeld live cameraweergave inschakelen, zodat u uw kinderen in de gaten kunt houden terwijl u aan het koken bent. Er is ook een widget waarmee u pakketleveringen kunt volgen. dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com% ook beschikbaar zijn in de andere Echo Shows, maar je moet over het scherm vegen om ze te zien. Op de Echo Show 15 kunnen ze echter zo worden gerangschikt dat ze op het startscherm verschijnen, wat niet mogelijk is op Echo Shows met een kleiner scherm. In het geval dat u gasten heeft en niet wilt dat ze al uw agenda’s en persoonlijke informatie zien, kunt u een fotolijstmodus inschakelen op de Echo Show 15, zodat deze alleen foto’s of kunstwerken toont. Net als de andere door Alexa aangedreven slimme schermen, heeft de Echo Show 15 een groot aantal entertainmentopties, waaronder Prime Video, Netflix, Hulu en meer. Alle Echo Shows zullen binnenkort ook TikTok en Sling TV-streaming ondersteunen.

  De Echo Show 15 wordt aangedreven door Amazon’s AZ2 Neural Edge-processor, die veel van de ingebouwde machine learning en computer vision-mogelijkheden van het apparaat aandrijft. . Het maakt de bovengenoemde visuele ID-functie mogelijk en laat je Alexa ook je persoonlijke voorkeuren leren. Je kunt Alexa bijvoorbeeld vertellen dat je vegetariër bent, en de volgende keer dat je Alexa om recepten vraagt, zal hij dat onthouden en je alleen vegetarische recepten laten zien.

  Een bijzonder intrigerende nieuwe functie is dat je kan Alexa ook leren geluiden te herkennen. Als uw koelkast bijvoorbeeld piept wanneer deze te lang open staat, kunt u Alexa leren dat geluid te herkennen en u vervolgens laten weten dat u uw koelkastdeur moet sluiten. Je kunt hem leren de deurbel, het magnetrongeluid, het wasmachinegeluid en verschillende andere huishoudelijke waarschuwingen te herkennen.

  Tafelstandaards en accessoires voor onder de kast worden apart verkocht tegen een nog te bepalen prijs.

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]