More

  Amazon voegt offline spraakherkenning toe aan Alexa-apparaten |

  Array

  Amazon heeft vandaag een hele reeks nieuwe verbonden apparaten aangekondigd, en daarbij kwamen enkele nieuwe Alexa-functies waarvan gebruikers kunnen profiteren. Het meest interessante zijn verreweg de nieuwe privacyfuncties die naar de nieuwste Alexa-apparaten komen. Binnenkort kunnen Amerikaanse klanten ervoor kiezen om al hun spraakopdrachten op hun Alexa-apparaten te laten verwerken. Dat betekent dat deze audioclips niet naar de cloud worden verzonden en automatisch worden verwijderd nadat het Alexa-apparaat ze heeft verwerkt.

  De online retailer heeft in de loop der jaren veel kritiek gekregen als het gaat om de privacy implicaties van zijn slimme luidsprekers en schermen. In 2019 voegde Amazon een schakelaar toe waarmee gebruikers kunnen afzien van het “handmatig beoordelen” van hun spraakopnames en berichttranscripties, en daarvoor voegde het bedrijf een optie toe om uw volledige spraakgeschiedenis met één opdracht te verwijderen. Deze nieuwe functie bouwt daarop voort, maar lijkt alleen te werken met de nieuwste Echo-apparaten met de AZ1 Neural Edge-processor. Volgens Amazon zal de functie voor het eerst beschikbaar zijn op de 4e generatie Echo en de Echo Show 10, en in de toekomst op meer apparaten.

  De meeste andere nieuwe Alexa-functies zijn alleen beschikbaar op Amazon’s smart beeldschermen, zoals de nieuwe Echo Show 15. Ten eerste komt Sling TV binnenkort naar alle Echo Show-apparaten, wat bijdraagt ​​aan de toch al lange lijst met streamingdiensten die toegankelijk zijn vanaf Amazon’s beeldschermen. Ten tweede kunnen Echo-apparaten met camera’s Visual ID gebruiken, een functie waarmee Alexa je kan herkennen wanneer je in het gezichtsveld van de camera bent. Door te weten wie er voor de camera staat, kan het scherm van het apparaat gepersonaliseerde informatie weergeven, zoals agendawaarschuwingen en voorkeuren voor tv-programma’s. Het is belangrijk op te merken dat Visual ID iets is waarvoor u zich moet inschrijven – niet een automatische functie – en dat u uw Visual ID op elk moment kunt verwijderen.

  Amazon’s vernieuwde Care Hub, die zorgverleners en hun dierbaren met elkaar verbindt degenen die de Alexa-app en compatibele apparaten gebruiken, in een nieuwe abonnementsservice genaamd Alexa Together. Hierdoor kunnen zorgverleners op afstand bij anderen inchecken en zaken instellen zoals waarschuwingen, contactgegevens voor noodgevallen en meer. Het bevat functies zoals Urgent Response, waarmee u toegang krijgt tot een professionele hulplijn voor noodgevallen, en Remote Assist, waarmee zorgverleners dingen kunnen doen zoals herinneringen instellen, muziekservices koppelen en meer om het hun dierbaren gemakkelijker te maken. Alexa Together zal later dit jaar beschikbaar zijn voor $ 20 per maand, en huidige Care Hub-klanten kunnen een jaar lang gratis gebruikmaken van de service.

  Ten slotte is Amazon een samenwerking aangegaan met Disney om een ​​nieuwe spraakassistent op zijn slimme apparaten te brengen . “Hey, Disney” is de eigen assistent van de entertainmentgigant die is gebouwd op Amazon’s Alexa-technologie. De nieuwe assistent geeft je niet alleen toegang tot personages uit het Disney-universum om mee te chatten, maar kan ook timers, herinneringen instellen, het weer bekijken en meer. Echo-gebruikers kunnen in 2022 de “Hey, Disney”-assistent kopen in de Alexa Skills-winkel en deze zal beschikbaar zijn op Echo-apparaten in de hotelkamers van Walt Disney World Resort.

  Volg al het nieuws van Amazon’s herfsthardware-evenement hier!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]