More

  Amazon onthult $ 80 Halo View-fitnessband om Fitbit aan te pakken |

  Array

  Amazon breidt zijn wearables-portfolio uit, na de introductie van de schermloze Halo-fitnessband vorig jaar. Vandaag heeft het bedrijf een nieuwe versie aangekondigd met een display genaamd Halo View, en voor slechts $ 80 is het goedkoper dan het origineel. Het kondigde ook nieuwe programma’s aan genaamd Halo Fitness en Halo Nutrition als toevoegingen aan het bestaande Halo-abonnementsprogramma.

  De nieuwe Halo View lijkt erg op Fitbit’s Charge-serie, met een AMOLED-kleurenscherm en haptische feedback. Het toont je activiteitengeschiedenis, live workout-tracking, slaapscores, bloedzuurstofniveaus en, volgens Amazon, “tekst- en bewegingsmeldingen”.

  Het apparaat heeft een optische hartslagmeter, huidtemperatuursensor en versnellingsmeter en is zwembestendig. Amazon zei dat het tot zeven dagen zou moeten duren en dat een volledige lading “minder dan 90 minuten” duurt. Hoewel we nog geen volledig specificatieblad hebben, vermeldt het persbericht van het bedrijf momenteel geen ingebouwde microfoon. Dit betekent niet alleen dat je misschien geen spraakassistent kunt gebruiken of antwoorden op berichten kunt dicteren, het geeft ook aan dat de controversiële Tone-functie van het bedrijf mogelijk niet wordt ondersteund.

  Amazon

  In de verklaring van het bedrijf staat dat Tone en andere Halo-functies zoals body-composition scanning (via de camera van je telefoon) worden ondersteund via de bijbehorende app.

  Halo View-klanten kunnen echter nog steeds profiteren van de Live-modus voor Tone, een in-app-lidmaatschapsfunctie en niet afhankelijk van de band. Met de Live-modus voor Tone kun je je klank in realtime analyseren.”

  Ter opfrissing werd Tone gelanceerd met de originele Halo en, met jouw toestemming, de microfoons van die band gebruikt om naar je te luisteren. de dag. Het zou dan de manier waarop je spreekt detecteren en je vertellen of je gestrest, boos, blij, opgewonden en meer klinkt. Het idee was dat je stemgeluid een betere indicator was van je mentale gezondheid en hoeveel leed je zou kunnen ervaren. 

  Maar niet alleen klonk het idee van Amazon-politie op de manier waarop je spreekt dystopisch, in de praktijk was het ook niet erg nuttig. Ik heb de functie Halo’s Tone getest en het was niet altijd accuraat , vooral omdat ik me niet elke afzonderlijke instantie kon herinneren die het heeft gelogd, en het systeem neemt ook geen audiofragmenten op om je eraan te herinneren (ten goede of slechte).

  Amazon

  Net als het origineel kost de Halo View je niet alleen wat geld voor de hardware, maar moet je ook nog eens $4 per maand extra besteden veel van zijn eigenschappen.

  Deze lijken erg op wat Fitbit biedt in zijn Premium-abonnement en biedt handleidingen voor beter sporten, eten en slapen. Net als zijn modus operandi, ondermijnt Amazon Fitbit, aangezien de Premium van laatstgenoemde twee keer zo duur is voor $ 10 per maand.

  We wachten nog steeds op meer details van Amazon over de specifieke afmetingen, schermgrootte en meer, en het apparaat is momenteel niet te koop. U kunt zich “aanmelden om op de hoogte te worden gehouden wanneer Halo View beschikbaar is”, aldus het bedrijf. Fitness-inhoud wordt later dit jaar uitgerold naar de Halo-app, terwijl Nutrition beschikbaar zal zijn in januari 2022. Hoe dan ook, de View is verkrijgbaar in drie kleuren, groen en lavendel, hoewel je de banden ook kunt verwisselen voor iets dat je verkiest .

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]