More

  Amazon neemt het op tegen Apple met fitness- en voedingsdiensten voor Halo-apparaten |

  Array

  Amazon koppelt zijn nieuwe Halo View activity tracker aan bijpassende services. Het bedrijf heeft Halo Fitness- en Halo Nutrition-functies geïntroduceerd die beloven u in vorm te houden. Je moet je abonneren op het jaarlijkse Halo-lidmaatschap van $ 80 om er gebruik van te maken, maar Amazon wedt duidelijk dat de klanten van de Halo-bands de uitgave als een investering zullen beschouwen.

  Halo Fitness is een niet-zo-zo -subtiel alternatief voor Apple Fitness+ en soortgelijke diensten. De functie belooft “honderden” professionele trainingen, waaronder bekende cardio-, kracht- en yogasessies, evenals basismobiliteitslessen. Net als de service van Apple zie je statistieken van je wearables (zowel de Halo Band als de Halo View) op het scherm om je aandacht bij de training te houden.

  Halo Nutrition richt zich ondertussen op de vele voedings-apps op de markt. Het belooft gepersonaliseerde receptontdekkingen en maaltijdplanning, inclusief “vooraf samengestelde” menu’s voor veganisten, keto-fans en anderen met specifieke voedingsbehoeften. Het is niet verrassend dat je ingrediënten aan je Alexa-boodschappenlijstje kunt toevoegen als je een recept ontdekt dat je lekker vindt.

  Halo Fitness zal later in 2021 beschikbaar zijn via de Halo-kernapp. Je zult moeten wachten tot januari 2022 om Halo Nutrition te proberen. Je krijgt een jaar lang de Halo-abonnementsservice als je een Halo View koopt, dus het kost niet veel om te proberen, behalve de aanschaf van de hardware. De vraag is of je je zo sterk wilt inzetten voor de draagbare visie van Amazon.

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]