More

  Amazon Glow is een op kinderen gericht apparaat voor videogesprekken met interactieve activiteiten |

  Array

  Het nieuwste product van Amazon gaat over het creëren van meer interactieve videobelervaringen voor kinderen. Glow is vandaag aangekondigd tijdens het herfsthardware-evenement van het bedrijf en is eigenlijk twee apparaten in één. Het combineert een 8-inch LCD-teleconferentiescherm met een projector die een 19-inch aanraakgevoelige aanraking creëert. Ouders, familieleden en grootouders kunnen verbinding maken met het apparaat via de bijbehorende Glow mobiele app, zodat ze op afstand kunnen communiceren met de geprojecteerde speelruimte.

  Amazon GlowAmazon

  laten toe om objecten en andere items digitaal op te nemen verschillende activiteiten die bij het apparaat horen. Glow bevat ook een fysieke privacyschakelaar die de meegeleverde microfoon en camera uitschakelt. Amazon werkte samen met Disney, Mattel, Nickelodeon en Sesamstraat om games en andere interactieve inhoud voor Glow te maken. Buiten games zegt Amazon dat er duizenden kinderboeken zijn die je kinderen kunnen lezen. Ze kunnen het apparaat ook gebruiken om te tekenen.

  Introductie van Amazon Glow, een nieuwe manier voor kinderen en gezinnen om contact te maken met dierbaren door middel van virtuele ervaringen die hen helpen het gevoel te krijgen dat ze’ persoonlijk bij elkaar zijn. pic.twitter.com/A5mijUL9O2

  — Amazon News (@amazonnews) 28 september 2021

  Amazon brengt Glow in de komende weken uit voor klanten met vroege toegang. Aanvankelijk kost het apparaat $ 249,99 voordat het stijgt naar $ 299,99. Elke Glow wordt geleverd met een mat, mat hoesje, een jaar gratis toegang tot Amazon Kids+ en Tangram Bits. Bovendien heeft elk apparaat een zorgeloze garantie van twee jaar. Als je kind op de een of andere manier zijn Glow breekt, zal Amazon het gratis vervangen.

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]