More

  Amazon Astro is een Alexa-robot die door je huis zwerft |

  Array

  De geruchten waren waar. Amazon werkt aan een door Alexa aangedreven robot op wielen. Tijdens het hardware-evenement in de herfst liet het bedrijf Astro zien. In eerste instantie kost het $ 1.000 wanneer het later dit jaar beschikbaar komt, het is in wezen een Alexa-scherm dat je overal in huis kan volgen.

  De robot heeft een periscoopcamera waarmee hij zijn gezichtsveld kan uitbreiden tot buiten de vloer van je huis. Het kan die camera uitbreiden om dingen zoals kookplaten en slapende huisdieren te controleren. Met Ring’s Protect Pro-abonnementsservice kun je Astro ook programmeren om je huis te patrouilleren terwijl je weg bent. Het kan het geluid van een rookmelder, koolmonoxidemelder of brekend glas detecteren. Het stuurt je meldingen wanneer het iets gebruikelijks opmerkt, en je kunt wat het opneemt opslaan in je Ring-account.

  Natuurlijk kun je alle gebruikelijke spraakopdrachten geven die door Alexa worden ondersteund. Dat betekent dat je het ook kunt gebruiken in combinatie met de nieuwe Alexa Together-functie van Amazon, zodat je gezinsleden contact met je kunnen opnemen in geval van nood. En als je het type persoon bent dat graag rondloopt als je aan het bellen bent, kan Astro je door het hele huis volgen tijdens videogesprekken.

  Amazon AstroAmazon-camera om u te overtuigen

  Hoe laat u een Amazon-camera toe om uw huis in te trekken

  Nou, afgezien van de schattige Wall-E-ogen, kun je Astro in een niet-storen-modus zetten die beperkt hoeveel hij beweegt gedurende de dag of nacht. Bovendien zegt het bedrijf dat je out-of-bounds zones kunt instellen om te voorkomen dat de robot specifieke kamers of gebieden binnengaat.

  Amazon AstroAmazon is een van die

  projecten waar Amazon al jaren aan werkt. Het feit dat Amazon uiteindelijk besloot om het apparaat te laten zien, komt als een verrassing. In de aanloop naar het evenement van vandaag waren er berichten dat veel mensen bij Amazon, waaronder voormalig CEO Jeff Bezos, niet zeker wisten of het zin had om verder te gaan met het apparaat.

  Amazon is van plan Astro later dit jaar in beperkte hoeveelheden te verkopen. Hoewel het uiteindelijk $ 1499,99 zal kosten, als onderdeel van het Day 1 Editions-programma, zal het bedrijf de robot verkopen tegen een introductieprijs van $ 999,99. Elke Astro wordt geleverd met zes maanden gratis toegang tot Ring Protect Pro.

  Volg hier al het nieuws van Amazon’s hardware-evenement voor de herfst!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]