More

  The Morning After: de iPhone 14 al aan het hypen |

  Is dit een record? Nauwelijks is de iPhone 13 in de winkelrekken of de geruchtenmolen draait al rond over de volgende. Geruchten van het weekend suggereren dat de iPhone 14 een “compleet herontwerp” zal zijn, maar de details zijn op dit moment dun pap. Houd deze geruchten niet dicht bij je borst in de hoop, mijn vrienden, dat ze niet in een waas van eigenzinnigheid verdwijnen.

  Door dit complete herontwerp zullen de 14 naar verluidt veel meer op de iPhone 4 lijken, met een band rond de buitenkant van het apparaat lopen. Dat is logisch, gezien hoe geliefd het ontwerp van de 4 was en hoe die vierkante randen onlangs zijn teruggekeerd naar de ontwerptaal van Apple. De hints suggereren ook dat, met een iets dikkere behuizing, de cameralenzen gelijk zullen zijn met de achterkant.

  Een ander gerucht zegt dat de 14 de inkeping zou kunnen weggooien ten gunste van een perforatiecamera aan de voorkant, of misschien alleen voor de Pro-modellen. Bovendien zijn er de gebruikelijke geruchten, waaronder de lancering van TouchID in het display en het einde van de iPhone Mini. Onthoud dat we nog een jaar verwijderd zijn van dit alles wordt bevestigd, dus laten we ons in plaats daarvan concentreren op alle geneugten van de 13 die we nog moeten ontdekken.

  — Dan Cooper

  Hubble-telescoop helpt bij het vinden van zes ‘dode’ sterrenstelsels uit het vroege heelal

  De sterrenstelsels stopten met groeien ondanks een galactische babyboom.

  Beeldverwerking: Joseph DePasquale> Atacama Large Millimeter/Submillimeter Array (ALMA) heeft zes “dode” sterrenstelsels gevonden.De ontdekking van deze sterrenstelsels is een bewijs van zowel de blijvende kracht van de Hubble als de vindingrijkheid van de astronomen om deze beelden uit de hemel te halen. Maar de vraag wat er met die sterrenstelsels is gebeurd, zal wetenschappers vanaf nu achtervolgen totdat we een aantal behoorlijk indrukwekkende sneller-dan-licht reizen hebben ontwikkeld.

  Lees verder.< /p>

  Nieuwe iPad mini-bezitters melden ‘jelly scrolling’-problemen

  Het ziet er niet goed uit voor de gloednieuwe lei.

  Afbeelding van de iPad Mini op een standaard.Valentina Palladino

  Als uw gloednieuwe iPad Mini een beetje raar werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u bent niet de enige persoon in deze specifieke hachelijke situatie. Er zijn meerdere meldingen van gebruikers die praten over jelly-scrolling, waarbij de ene kant van het scherm in een ander tempo beweegt dan de andere. Apple heeft nog niet gereageerd op de claims, maar het is waarschijnlijk al aan het klauteren om de oorzaak op dit moment te achterhalen.

  De reden voor de mogelijk gênante opname? Het kleinere formaat betekent blijkbaar dat het zijn film- en tv-ploegen lagere tarieven kan betalen dan Netflix.

  Lees verder.

  NASA’s AR graphic novel is bedoeld om een ​​nieuwe golf astronauten te rekruteren

  ‘First Woman’ vertelt het verhaal van Callie Rodriguez terwijl ze loopt op de maan.

  html>” />Maak je geen zorgen als dat veel klinkt, want in de echte wereld zal het op zijn minst een tijdje niet gebeuren. Het menselijk brein heeft meer dan 100 miljard neuronen en duizend keer meer synapsen, dus het is niet zo dat iemand er zomaar een in zijn garage zou kunnen bouwen. </p>
<p><strong>Lees verder.</strong>< /p> </p>
</p>
<h3>De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist</h3>
<h3></h3>
<p>Amazon zegt dat James Bond-films nog steeds in de bioscoop zullen worden uitgebracht</p>
<p>Nintendo brengt een Genesis-controller met zes knoppen voor Switch uit, maar alleen in Japan</p>
<p>Tesla-stuurprogramma’s kunnen nu volledige zelfrijdende bètatests aanvragen</p>
<p>Galaxy S22 Ultra-lek suggereert dat Samsung inclusief de S-Pen-sleuf van de Note</p>
<p>.</p>
<script type=

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]