More

  Maak je volgende interview onvergetelijk met deze clip-on microfoon |

  Of je nu een beginner bent op sollicitatiegesprek of een doorgewinterde professional, je weet vast al hoe belangrijk het is om de juiste apparatuur voor de klus te hebben. Misschien heb je zelfs de nachtmerrie van elke interviewer al meegemaakt: een opname afspelen om te ontdekken dat deze gedempt geluid bevat of, erger nog, helemaal geen audio. Als je gespaard bent gebleven, beschouw dit dan als een eerlijke waarschuwing. En als je bent verbrand, is dit je kans om je spullen te upgraden.

  Beschouw de Movo dubbele clip-on lavalier-microfoons als je trouwe opnamegenoten. Deze microfoons van professionele kwaliteit hebben een beoordeling van 4,4 van de vijf sterren op Amazon en zijn eenvoudig in te stellen en perfect voor gebruik onderweg. Van belangrijke interviews en livestreams tot podcasts, u kunt er zeker van zijn dat uw audiokwaliteit helder en duidelijk is.

  Sluit de lavamicrofoon gewoon aan op je telefoon — hij is compatibel met iPhone- en Android-apparaten — en je bent klaar om te beginnen met interviewen, geen batterijen of ingewikkelde bedrading nodig. Perfect voor een interview met twee personen, mis de secundaire microfoon niet, waarmee u de audio van uw geïnterviewde kunt opnemen. De lange kabels (1,5 en 2 meter) zorgen ervoor dat jij en je gesprekspartner comfortabel kunnen bewegen tijdens je chat.

  Deze uitrusting is zo professioneel als maar kan, met twee metalen krokodillenreversclips en een set van vier schuimrubberen voorruiten om die storende luchtbellen te elimineren. De kit met dubbele microfoon wordt zelfs geleverd met een draagtas voor eenvoudig transport en een verfijnde touch. En als je in het verleden een slechte opname-ervaring hebt gehad, gebruik dan de 3,5 mm audio-aansluiting om in realtime naar de audio te luisteren met een koptelefoon.

  Zorg ervoor dat je klaar bent voor succes voor je volgende interview, podcast of livestream. Normaal gesproken $ 40, kunt u couponcode MOVO3 gebruiken om de Movo Dual Clip-on Lavalier Interview Microphone nu voor $ 3 korting te krijgen.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial biedt deals voor de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]